NEW ROUTINE

janni-oralb

Time to try the new thing – two toothpastes.

Hej babes! Jag har ju jobbat en del med Oral-B innan och använder alltid deras eltandborste, kan typ inte starta min dag utan den haha! Dom har nu släppt en ny grej när det kommer till tandkräm, nämligen två stycken som man ska använda ihop. Dags för mig att bryta gamla vanor och prova detta, har provat några dagar nu och jag tycker faktiskt att det funkar. Man använder alltså först den ena tandkrämen och avslutar med att borsta med en “accelerator-tandkräm” som ska hjälpa till att hålla och förlänga ett vitt och fräscht resultat. Det tar ju lite längre tid men jag känner att borsta tänderna går så snabbt ändå och borstar man lite extra får man ännu lite fräschare tänder, så jag gillar det! :-) Ska bli kul att se hur resultatet blir när man provat det ett tag, jag älskar ett vitt leende men jag älskar kaffe minst lika mycket… ;-) Har alltid varit noga med att borsta tänderna däremot så än så länge syns inte kaffet på tänderna. Är ni noggranna när det kommer till tänder? För mig är det superviktigt. PUSS <3

//Hey babes! I’ve worked with Oral-B for a while and I always use their electric toothbrush, can’t start my day without it haha! They now released a new thing when it comes to toothpaste, it’s two different ones that you’re supposed to use together. Time for me to change old habits and try this, I’ve tried it for a few days now and I actually think it works. You use one of the toothpastes first and finish with brushing with a “accelerator-paste” that will help keeping a whiter and more fresh result. It takes a bit longer but I feel that brushing my teeth goes so quickly anyway so if I’m brushing a bit more I’ll get even fresher teeth, so I like it! :-) Will be fun to see the result when I’ve tried it for a while, I love a white smile but I love coffee just as much… ;-) I’ve always taken good care of my teeth so you can’t tell the coffee yet. Do you take good care of yours? For me it’s super important. HUGS <3

In collaboration with Oral-B.

16 reaktioner på “NEW ROUTINE”

 • Annika says:

  Tycker inte tandkrämerna funkar tyvärr.

 • Alex says:

  Jag är väldigt noga med mina tänder och min hälsa. Därav använder jag bara flourfri tandkräm (eftersom fluor är ett enzymgift). Har använt det i flera år nu och mina tänder och min hälsa har aldrig varit bättre!

  • Anna says:

   Hej. Jag är tandläkarstudent och kan säga dig att fluor inte är giftigt i de mängder som finns i tandkräm. Fluor är bara giftigt om du skulle svälja en hel tandkrämstub på en gång.

 • Eira says:

  Om den tandkrämen funkar hade det ju varit dröm!! Ja, jag försöker vara så noga jag kan men kaffe – oundvikligt ;) Hade vart superkul om du kikade in på bloggen – kram på dig!

 • Mannequin says:

  Ur blog is so amazing <3 U inspire us everyday ;) We love u. Never stop ;*

 • L&A says:

  Love this short vid, so cool!

  xx
  L&A
  http://www.lawayoflife.com

 • Karina says:

  Ska använda den och göra före och efter en gång i veckan i 3 månader tänkte jag :)

 • Naomi says:

  Why should we believe you when you say that it works, you’re just paied for writing thiS… Come on, do you really think we are stupid and we don’t get that you do this for your business? Be careful, this won’t work forever (your readers are not stupid), it will even stop working sooner than you think…

  • janni says:

   I would never do a collaboration that I don’t tell the truth about, all the companies I work with are companies I like. :-) I have to make money somehow, other wise I wouldn’t be able to work with this and upload things here every day. I hope you understand that! All the best!

 • Julia says:

  Ja, jag har haft tandställning en gång i tiden, så rutinen med att vara petnoga sitter fortfarande i. ;)

 • sanna says:

  Jag tycker det är väldigt viktigt med vita tänder, kommer verkligen test dessa, hoppas det gör skillnad // från ej tjej som dricker helt för mycket kaffe för sina tänders bästa !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.