SNEAKERS

janni-deler-sneakers-skirtDSC_6752
janni-deler-sneakers-skirtDSC_6721 copy
janni-deler-sneakers-skirtDSC_6759
janni-deler-sneakers-skirtDSC_6725

RayBan glasses/ H&M top/ River Island skirt (on sale here!) -adlink/ Balenciaga bag/ Senso sneakers

Hej hjärtan! Så, då var formel 1-helgen över och Monaco kommer gå tillbaka till sitt vanliga. Inga avspärrade vägar, inte fullsmockat med folk och lite lugnare att sova på nätterna. ;-) Igår var det galet här utanför, så mycket ljud och bilar haha! Tog en promenad imorse och mötte några som var påväg hem från klubben, kände mig lite elak som gick runt i träningskläder och såg pigg ut… Här var min look från igår, körde på lite skönare kläder och sneakers. Det var regn hela förmiddagen och sprack upp till eftermiddagen. Var riktigt nära på att gå till Sunset igår igen då några vänner till oss hade ett bord där Justin Bieber hängde. Hade ju varit riktigt ballt att festa med honom, ångrar mig lite nu faktiskt. Brukar inte bry mig så mycket om sånt men just Justin är jag lite svag för, älskar hans musik och tycker han är ball! Nästa gång (om det händer, haha) så kommer jag inte banga! ;-) Nu ska jag klippa ihop en video från helgen, så den kommer senare idag! PUSS <3

//Hey loves! So, the formula 1 is over and Monaco will go back to normal. No closed roads, not filled with people and a bit quieter at night. ;-) It was crazy outside last night, lots of sounds and cars haha! Took a walk this morning and met some people that were on their way home from the club, felt pretty mean when I walked around in training clothes and looked energised… Here’s my look from yesterday, went for a comfier look and sneakers. It was raining all day and the sun came out in the afternoon. I was thinking about going to Sunset again since some of our friends had a table where Justin Bieber hung out. Would’ve been so cool to party with him, regret it a bit now actually. Usually never care about things like that but when it comes to Justin I’m a bit weak, love his music and think he’s so cool! Next time (if that ever happens, haha) I won’t stay at home! ;-) Time to edit a video from this weekend, I’ll post it later today! HUGS <3

34 reaktioner på “SNEAKERS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.