DINNER ABOVE

janni-deler-dinner-above-stockholm-himlenDSC_7149
janni-deler-dinner-above-stockholm-himlenDSC_7175
janni-deler-dinner-above-stockholm-himlenDSC_7156
janni-deler-dinner-above-stockholm-himlenDSC_7153 copy
janni-deler-dinner-above-stockholm-himlenDSC_7161
janni-deler-dinner-above-stockholm-himlenDSC_7178
janni-deler-dinner-above-stockholm-himlenDSC_7158

Tonights dinner – at Restaurang Himlen <3   I’m wearing a Storets top (here!) and Gina Tricot jeans.

Åh vilken härlig kväll jag har haft! Åkte till söder för att äta middag på Himlen, det var Linda Hallberg som har gjort en box för GlossyBox och det var vi såklart tvungna att fira med middag. Maten var helt fantastisk… Vet att jag säger det ofta men wow vad gott det var! :-) Utsikten var ju inte dålig den heller om man säger så, vilket grymt ställe jag helt missat! Hänger ju inte på söder så ofta så det kan bero på det, hit kommer jag däremot komma tillbaka. :-) Härligt gäng som åt middag och det är alltid lika kul att träffa alla. <3 Det blir ju inte så ofta nu när jag inte bor här längre. Tack för en superhärlig kväll! Ska mysa ner mig och kolla film med familjen nu, bästa stunden på dagen (efter morgonkaffet, haha). Ha en fin kväll babes, puss och kram <3

//Oh what an amazing night I’ve had! Went to Söder to have dinner at Himlen, it was Linda Hallberg who made a box for GlossyBox and of course we had to celebrate that with dinner. The food was so good… I know I say that often but wow this was good! :-) The view wasn’t bad either, what a cool place I’ve missed out on! I don’t hang out at söder a lot so it may be because of that, I will come back to this place though. :-) Nice group of people and it’s always fun to see everyone. <3 It doesn’t happen too often now when I don’t live here anymore. Thanks for a great night! Will get comfy and watch a movie with the family now, best time of the day (after my morning coffee, haha). Have a great night babes, kisses and hugs <3

10 reaktioner på “DINNER ABOVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.