SOON

janni-deler-soonJ1060223
janni-deler-soonJ1060231

Me and my love – miss him <3

Hej babes! Tänkte säga god morgon men insåg att klockan var mycket redan, haha! Vaknade tidigt i vanlig ordning men har mailat, fixat och fått undan lite jobb. :-) Nu är Jon i Marbella, och jag saknar honom som f*n och längtar till Marbella som f*n. Bad combo? Jag ska på Summerburst imorgon, kommer ha en liten brunch innan det och ser fram emot det massor. Efter imorgon har jag dock inga planer och ska egentligen flyga till Marbella på måndag, men jag funderar på att ändra biljetten så jag åker på lördag istället. Hjälp mig lite här – ska jag göra det? Behöver bara höra att jag borde boka om, haha! ;-) Snart ska ja till Antonio för att klippa mig lite innan sommaren (wohoo), så vi hörs sen. PUSS <3

//Hey babes! Almost wrote good morning but realized what time it was, haha! Woke up early as usual but I’ve been doing emails, edited and got some work out of the way. :-) Jon is in Marbella now, I miss him like crazy and I can’t wait to go to Marbella. Bad combo? I’m going to Summerburst (a music festival in Sthlm) tomorrow, will host a brunch before that and I look forward to it a lot. After tomorrow I have no more plans though and I’m going to Marbella on monday, but I’m thinking about changing my flight for saturday instead. Help me guys – should I do it? I just need to hear that I should, haha! ;-) Will soon go to Antonio to cut my hair a bit before the summer (wohoo), so I’ll talk to you later. HUGS <3

30 reaktioner på “SOON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.