DENIM JACKET

janni-deler-denim-jacket8S0A7283
janni-deler-denim-jacket8S0A7292
janni-deler-denim-jacket8S0A7322
janni-deler-denim-jacket8S0A7288
janni-deler-denim-jacket8S0A7333
janni-deler-denim-jacket8S0A7329

Glasses, similar here!/ Jacket here!/ Earrings here!/ Bracelets here!/ Dress here!/ Shorts here!/ Bag here! – all from Bik Bok  Shoes from Nelly (here!)  -adlinks

God morgon babes! Hoppas ni mår strålande. :-) Igår hade vi en så himla mysig dag, jag och Angelica styrde ihop en brunch på Usine som vi höll tillsammans med Bik Bok. Vi åt riktigt god mat, drack milshakes och kollade kläder. Perfekt sysselsättning? Haha! Bik Bok har en festival-kollektion (som ni kan se här!), så eftersom det är festivaltider körde jag på det temat. :-) Blev kär i den här jeansjackan som jag matchade med massa fransar på både klänning och väska. Det var så himla kul att träffa så många av er där, ni är så underbara och jag älskar att snacka med er! <3 Bilder från brunchen kommer senare, nu måste jag packa klart här innan det är dags för flygplatsen. PUSS och kram <3

//Good morning babes! Hope you feel great! :-) We had such a nice day yesterday, me and Angelica hosted a brunch at Usine together with Bik Bok. We had good food, milkshakes and looked at clothes. Perfect combo? Haha! Bik Bok have a festival collection (you’ll find it here!), so since it´s time for festivals I went for that theme. :-) Fell in love with this denim jacket that I matched with fringes on both dress and bag. It was so much fun to meet so many of you guys, you’re amazing and I love to talk to you! <3 Will post pictures from our brunch later on, now I have to pack my bags before it’s time to go to the airport. KISSES and hugs <3

In collaboration with Bik Bok.

19 reaktioner på “DENIM JACKET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.