BRUNCHIN’

janni-deler-brunchin8S0A1500
janni-deler-brunchinDSC_7237
janni-deler-brunchinDSC_7219 copy
janni-deler-brunchinDSC_7229
janni-deler-brunchin8S0A1869
janni-deler-brunchinDSC_7242 copy
janni-deler-brunchin8S0A1684
janni-deler-brunchinDSC_7262
janni-deler-brunchinDSC_7239

Brunch with friends and Bik Bok <3

Lite bilder från gårdagen – så himla mysigt! Vi drack lite goda hallondrinkar, snackade ikapp och kollade kläder innan det var dags för maat. Ni måste till Usine och prova deras brunch, ni vet ju hur mycket jag älskar att äta middag där och brunchen var galen. Åt en halloumi-burgare (alltså mums!?) med pommes och tryffelmajonäs till. Provade en daim-milkshake till, hur kommer man ens på något så gott? Haha! Drack upp halva shaken innan maten kom in för att jag var så hungrig, efter hamburgaren hamnade jag i världens matkoma såklart. Men det var det värt! ;-) Tack Bik Bok för en superhärlig dag, vill äta brunch med massa vänner varje dag haha! Nu sitter jag på flyget till Spanien, peppen är på max! Puss och kärlek <3

//Some pics from yesterday – so cozy! We had some raspberry drinks to begin with, talked about everything and nothing and looked at some clothes before it was time for food. You have to go to Usine and try their brunch, you know how much I love having dinner there and the brunch was insane. Had a halloumi-burger (so tasty!?) with fries and truffle mayo. Tried a Daim-milkshake (not sure if you know daim or if it’s a swedish thing?), how do you even come up with something that good? Haha! Had half the shake before the food came in since I was so hungry, after the burger I ended up in the worst food coma of course. But it was worth it! ;-) Thanks Bik Bok for an amazing day, want to have brunch with lots of friends every day haha! Now I’m on the plane to Spain, over excited! Kisses and love <3

9 reaktioner på “BRUNCHIN’”

Leave a Reply

Your email address will not be published.