FRINGE HEELS

429432-0014_7

Beige here!/ Black here!   -adlinks

Idag är det ju brunch och Summerburst för hela slanten! Jag har varit lite opepp för min fot är ju inte så rolig och jag kan ha typ Birkenstock eller espadrillos som jag trampat ner hälen på haha! Nu känns hälen mycket bättre och jag behöver inget bandage längre, stora plåster räcker men jag kan fortfarande inte ha några skor som har en häl… Jag har ju några vänner som jobbar på Nelly så igår satt jag och kollade hemsidan och hittade skorna ovan, smsade som en galning och tur som jag har så skulle min ena tjejkompis till Stockholm. Så – nu har jag ett par skor jag kan ha idag haha! Det är inte lätt att hitta skor utan häl, bara så ni vet. ;-) Tyckte dom kändes festivaliga och ser sköna ut då klacken är så tjock. I like a lot! Ni får se hur dom ser ut på imorgon, jag hoppas att dom passar och att det funkar. Puss på er <3

//Today there’s brunch and Summerburst all the way! I haven’t been so excited since my foot isn’t the best thing ever at the moment and I can wear Birkenstock or espadrilles that I’ve stepped down the heel on haha! My foot feels so much better and I don’t need the big bandage any more, a big band aid is enough but I still can’t wear normal shoes… I have a few friends working at Nelly so yesterday I went through the website and found these shoes, texted them like crazy and luckily one of them will come to Stockholm today. So – now I have a pair of shoes to wear today haha! It’s not easy to find shoes with and open heel, just so you know. ;-) Think they look a bit festival-y and they look comfy since the heel is to thick. I like a lot! You’ll see them on tomorrow, I hope they will fit and that it works. Hugs babes <3

3 reaktioner på “FRINGE HEELS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.