MARBELLA BEACH

janni-deler-marbella-beachDSC_7405
janni-deler-marbella-beachDSC_7407
janni-deler-marbella-beachDSC_7394

Anine Bing glasses (here!)/ Homies Marbella swimsuit (here!)

Hej babes! Känns som jag är lite frånvarande här, har typ inte fotat något och mest landat lite. Behöver det antagligen, kommer tillbaka med mer energi än någonsin. ;-) Idag efter träningen somnade jag 1,5 timme (haha!) och sen åkte vi ner och mötte upp lite ladies för smoothies i hamnen. Kollade runt i lite butiker och jag tror jag ska ner och köpa mig en fin sommarväska imorgon, har kollat på den i säkert en månad men har inte hittat den perfekta färgen. Ni vet ju hur jag är med väskor, vill alltid ha någon speciell detalj. :-) Anyway, kan vi snacka lite om den här baddräkten? Den är så jag, fick den av Itzi som jag känner här nere, dom har startat Homies Marbella och jag älskar ju alla deras grejer. Så duktiga är dom! Nu – sitta rakt under AC:n och försöka svalka mig. Värmen är galen här just nu! Puss och kärlek <3

//Hey babes! Feels like I’m a bit off here, barely used my camera and just needed to land a little. Think I needed it, will be back with more energy than ever. ;-) Today after training I fell asleep for 1,5 hour (haha!) and then we went down to the port and met up with some ladies for smoothies. Checked out some stores and I think I’m heading down tomorrow to buy myself a nice summer bag, been looking at it for about a month but haven’t found the perfect color. You know how I am with bags, always want a special detail. :-) Anyway, can we talk a bit about this swimsuit? It’s so me, I got it from Itzi who lives down here, they started Homies Marbella and I love all their stuff. They’re so cool! Now – sit right by the AC and try to cool down. The heat is insane here right now! Kisses and love <3

14 reaktioner på “MARBELLA BEACH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.