KILLER WORKOUT

janni-deler-killer-workoutDSC_7328
janni-deler-killer-workoutDSC_7356
janni-deler-killer-workoutDSC_7367
janni-deler-killer-workoutDSC_7363
janni-deler-killer-workoutDSC_7354
janni-deler-killer-workoutDSC_7377

How we started our day – sweaty(!!) workout on the roof.

Den här dagen startade med en smäll, haha! Jag har ju inte tränat så mycket senaste tiden och bestämt mig för att komma tillbaka i rutinerna jag trivs med nu när jag är här. Det betyder träning minst 3 gånger i veckan och gärna svettigt. ;-) Hannah är ju här hela sommaren också (yeey!) så vi hade träningsdate på vårt tak imorse. Hon hade satt ihop en cirkel och vi pushade oss rejält, lägg till extrem värme så kan ni bara gissa hur mycket jag svettades. Trodde nästan jag skulle kräkas ett tag, haha! Nu har jag svept massa vatten och ska laga tidig lunch, älskar verkligen känslan i kroppen när man är helt slut. Bra start på dagen!! Jag körde barfota då mitt skavsår inte är helt hundra ännu, om någon undrade hehe. ;-) Peppad på att köra massa träning nu, kommer troligtvis inte kunna gå imorgon men iallafall. Hoppas ni haft en fin morgon så hörs vi snart, puss <3

//This day started with a bang, haha! I haven’t worked out a lot lately and decided to get back to the routines I like now when I’m here. That means training at least 3 times a week and preferably really sweaty. ;-) Hannah is here all summer as well (yeey!) so we had a workout date on our roof this morning. She put together a circuit and we pushed ourselves so hard, add some extreme heat and then you can guess how much sweat there was. I thought I was about to puke for a while, haha! Now I just had lots of water and will make an early lunch, I just love the feeling of being totally exhausted. Great start of the day!! I did our workout barefoot since my blister isn’t a hundred procent yet, if someone was wondering hehe. ;-) Excited to do lots of training now, will probably not be able to walk tomorrow but still. Hope you guys had a great morning as well and I’ll talk to you later, hugs <3

19 reaktioner på “KILLER WORKOUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.