OFF SHOULDER

janni-deler-off-shoulderDSC_7536
janni-deler-off-shoulderDSC_7602
janni-deler-off-shoulderDSC_7616
janni-deler-off-shoulderDSC_7542
janni-deler-off-shoulderDSC_7579

Lisa by Nly Trend hat (on sale here!)/ Nakd necklace (here!) -adlinks/ Storets dress (here!)

Dagens look som plåtades för ca 40 minuter sedan här uppe på taket. Älskar taket alltså, speciellt när solen går upp och ner. :-) Kände mig lite, jag vet inte vad, bohem? Hatt (älskar denna, den perfekta hatten!), halsband knutet runt halsen, off shoulder klänning och barfota. Trivs bäst så! Har haft en skön dag med jobb, häng med familjen och en liten powernap i skuggan på eftermiddagen. Det är verkligen det bästa som finns, innan förstod jag inte riktigt begreppet siesta men de här dagarna när det varit så varmt har jag helt fattat grejen. Värmen gör en så otroligt trött! Kan ni gissa vad jag ska göra nu? Yes – film och mys i soffan. Hörs imorgon babes, puss och kärlek <3

//Today’s look that we shot like 40 minutes ago up on our roof. Oh I just love this rooftop, especially when the sun is about to rise or set. :-) Felt a bit, not sure what, but bohemian? Hat (love this one, the perfect hat!), necklace tied around my neck, off shoulder dress and barefoot. That’s how I like it the best! Had such a nice day with some work, time with my family and a power nap in the shade in the afternoon. It’s really the best thing ever, before I didn’t really get “siesta” but these days when it’s been super hot I totally get it. The heat just makes you so tired! Can you guess what I’m about to do now? Yes – movie and chill. Talk tomorrow babes, kisses and love <3

33 reaktioner på “OFF SHOULDER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.