SMOOTHIE DATE

janni-deler-smoothie-dateDSC_7378-2
janni-deler-smoothie-dateDSC_7386
janni-deler-smoothie-dateDSC_7382-2

Smoothie date at Natural Banus <3

Igår körde vi smoothie-date i hamnen, har skrivit om det här stället förut med det är värt att skriva om igen. :-) Natural Banus heter det och dom har alla juicer och smoothies du kan tänka dig, jag tar oftast en som heter typ “Hangover cure” eller något. Inte för att jag var eller brukar vara bakis så ofta men jag tycker den är godast, haha! :-) Så himla mysigt att hänga med lite ladies här, vi ska försöka köra en dag på Puro Beach snart också. Pool, god mat och härligt häng! Nu ska jag faktiskt göra mig en smoothie till, typ det jag kan äta innan solen går ner här. När det är så varmt blir jag bara sugen på kalla saker, kan inte tänka mig att äta något varmt. Hörs sen, puss och kärlek <3

//Yesterday we had a smoothie-date in the port, I’ve written about this place before but I feel like I have to mention it again. :-) It’s called Natural Banus and they have all the juices and smoothies you can imagine, I usually go for one that’s called “Hangover Cure” or something like that. Not because I was or usually am hungover but I think that’s the best one, haha! :-) So cozy to hang out with some ladies here, we’re planning to go to Puro Beach soon for a day as well. Pool, good food and just chill! Now I’m actually gonna make another smoothie, it’s the only thing I can eat before the sun sets here. When it’s this hot outside I only want cold stuff, can’t even imagine eating something warm. Talk later, kisses and hugs <3

10 reaktioner på “SMOOTHIE DATE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.