AUNTIE

janni-deler-cuddlesDSC_0294
janni-deler-cuddlesDSC_0295-2

This little girl makes my heart melt <3

Hej hjärtan! Startade dagen med ett träningspass på taket med massa ladies, så himla härlig start på dagen! :-) Idag är det mycket svalare ute så det var faktiskt okej att köra där uppe. Blir så peppad när jag kör med andra, man får så mycket mer energi. Idag vill jag träffa den här lilla gosan igen, hängde med henne en stund igår och jag blir bara mer och mer fast. När hon skrattar och busar blir jag så glad i hela kroppen, tänk att en så liten människa kan göra en så glad. Fantastiskt! <3 Nu ska jag duscha, läsa en bok en stund i solen och sen jobba. När jag är här föredrar jag att jobba en stund tidigt på morgonen och sen på eftermiddagen/kvällen. Hörs sen, lots of love <3

//Hey loves! Started the day with a workout on the rooftop with lots of ladies, such a nice way to start the day! :-) It’s a lot colder today so it was actually ok to do it up there. I get so pumped when I work out with more people, gives me a lot more energy. Today I want to see this little cutie again, hung out with her for a while yesterday and I just feel more and more hooked. When she laugh and play around I just get happy in my entire body, hard to believe that such a small person can make you so happy. Just amazing! <3 Time for a shower, read a book in the sun and then work. When I’m here I prefer to work for a while early in the morning and then in the afternoon/night. Talk later, lots of love <3

14 reaktioner på “AUNTIE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.