WHITE DOTS

janni-deler-white-dots-dressDSC_7501
janni-deler-white-dots-dressDSC_7483
janni-deler-white-dots-dressDSC_7448
janni-deler-white-dots-dressDSC_7513

Na-kd choker (here!) dress (here!) and shoes (here!)/ Phillip Lim bag (here!) – adlinks

En typisk look för mig, kort klänning med ett par klackar och en färgglad väska. Älskar verkligen sommar och modet, jag är helt klart en person som föredrar lätta klänningar och bara ben. :-) Jag har ju gjort ett samarbete med L’Oréal och deras produkt Infallible Sculpt contour palette, jag har använt den i princip varje dag sedan jag provade den för första gången. Tycker sminkning är lite svårt på sommaren, speciellt när det är varmt, så man vill ha något enkelt som ändå ger ett intryck. Den här ger ett snyggt glow i ansiktet och skuggar ner de delar man vill. Helt klart min favoritprodukt när det kommer till smink just nu! Puss på er, hörs sen <3

//A typical look for me, mini dress with a pair of heels and a colorful bag. Really love summer and the fashion, I’m for sure a person who prefers thin dresses and bare legs. :-) I’ve done a collab with L’Oréal and their product Infallible Sculpt contour palette, which I’ve used like every day since I first tried it. I think make up is pretty hard during summer, especially when it’s hot outside, so you just want something simple that still gives an impression. This one gives a nice glow in your face and creates shadows on the parts you want it. For sure my fave product when it comes to make up right now! Hugs babes, talk later <3

In collaboration with L’Oréal Paris

21 reaktioner på “WHITE DOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.