FAVE LOOK

janni-deler-outfits-lately

Some of my latest looks – pick a favorite!   Find them in the outfit category for closer details <3

God morgon babes! ÄNTLIGEN kunde jag gå på min älskade morgonpromenad, oj vad jag saknat det senaste tiden. Min fot har ju inte varit hundra procent efter mitt skavsår så jag har bara haft skor med öppen häl, men nu har “skorpan” ramlat av och hälen känns ok. :-) Jag drog på ett plåster och gick, och oj vad jag njöt! Nu kan jag äntligen fota outfits igen med vanliga skor, hehe! Ovan kommer några av mina senaste looks, ganska somrigt och mycket vitt. Vilken är er favorit? Längesen jag gjorde ett sånt här kollage. Tycker ju att det är så roligt att höra vad ni tycker. :-) PUSS på er <3

//Good morning babes! I could FINALLY go for my beloved morning walk, wow I’ve missed it lately. My foot haven’t been a hundred procent after my blister so I’ve only been wearing shoes with an open heel, but now it looks better and feels a lot better. :-) I put on a bandaid and walked, and wow I enjoyed it! Now I can finally shoot outfits with normal shoes, hehe! Above are some of my latest looks, pretty summery and a lot of white. Which one is your favorite? Long time since I made a collage like this. I think it’s so fun to hear what you think. :-) HUGS babes <3

43 reaktioner på “FAVE LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.