BOAT DAY

janni-deler-boat-dayDSC_7628
janni-deler-boat-dayDSC_7687
janni-deler-boat-dayDSC_7694 copy
janni-deler-boat-dayDSC_7653
janni-deler-boat-dayDSC_7712 copy
janni-deler-boat-dayDSC_7699

Amazing day on the boat <3 I’m wearing RayBan glasses (here!)/ Nly beach bikini (here and here!) -adlinks

Härliga fredag!! Vi åkte ut med båten i förmiddags och kom tillbaka för en stund sedan, jag älskar verkligen att åka båt. Vi åkte alltid ut när jag var yngre så för mig ger det lugn på något sätt, så härligt att bara vara på en båt och känna vågorna. Min pappa har köpt en ny båt så den här sommaren = många dagar ut med båten. Vi ska nog köra härifrån till Ibiza några dagar, ett litet äventyr som jag ser fram emot massor. :-) Vi åkte ut, badade lite, killarna och kidsen åkte jet ski medan vi ladies solade och hade det gött. Grym start på helgen! Hoppas ni får en fin fredagkväll så hörs vi imorgon, lots of love <3

//Lovely friday!! We went out with the boat earlier today and got back a while ago, I really love being out on a boat. We always went out when I was younger so it makes me calm somehow, it’s just amazing to be on a boat and feel the waves. My dad just bought a new boat so this summer = a lot of days with the boat. We’re thinking about driving from here to Ibiza for a few days, a little adventure I look forward to a lot. :-) We went out, went in the water, the guys and the kids drove the jet ski while us ladies tanned and had a great time. The best start of the weekend! Hope you guys will have an amazing friday night and I’ll talk to you tomorrow, lots of love <3

14 reaktioner på “BOAT DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.