PERFECT WHITE

janni-deler-perfect-white-dressDSC_7824
janni-deler-perfect-white-dressDSC_7802
janni-deler-perfect-white-dressDSC_7820-Redigera
janni-deler-perfect-white-dressDSC_7805-Redigera
janni-deler-perfect-white-dressDSC_7799
janni-deler-perfect-white-dressDSC_7775

BikBok glasses/ Nelly dress (here!) belt (similar here!) and bag (here!)/ Sandals from Spain (similar here!) – adlinks

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Vi vaknade nyss, skönt att sova ut lite. Vi var hemma hos pappa till sent inatt, satt utomhus och bara pratade och drack te. Älskar såna kvällar! Såhär såg jag ut igår, den perfekta sommarklänningen. Ser nästan ut som om man har ett halsband, men det är klänningen som är så. :-) Skönt och slappt, precis som jag gillar det när det är varmt haha! Jag har äntligen landat lite här nu och börjar bli sugen på att hitta på lite saker, man blir ganska lat när man kommer hit och dagarna bara går. Väldigt skönt i några dagar men efter ett tag vill man hitta på saker. Vet inte riktigt vad men några utflykter är alltid kul så jag ska försöka leta efter roliga saker att göra. Ha en fin söndag så hörs vi sen, puss! <3

//Good morning babes! How are you? :-) We just woke up, felt good to sleep in a bit. We were at my dads place until late last night, just sat outside and talked and had tea. Love those kind of nights! This is how I looked yesterday, the perfect summer dress. Almost looks like a necklace, but it’s the dress that looks like that. :-) Comfy and loose, just how I like it when it’s hot haha! I finally landed a bit here and I’m starting to feel like doing stuff, you get pretty lazy when you get here and the days are just passing by. Really nice for a few days but after a while you want to do stuff. Not sure what but some adventures are always fun so I’m gonna look for fun things to do. Have a great sunday and I’ll talk to you later, hugs! <3

24 reaktioner på “PERFECT WHITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.