MARBELLA VLOG

A “follow me around” video from yesterday – I aslo bought my first Gucci bag…

Hej babes! Här kommer en till video, jag filmade hela dagen igår så ni får hänga med mig under en heldag här i Marbella. :-) Jag gick min morgonpromenad, åkte lite golfbil, hängde på pappas båt, shoppade en ny väska och spelade paddle tennis. En väldigt händelserik dag, haha! Älskar väskan, ska visa bättre bilder på den senare. :-) Tänkte göra videos varje onsdag och söndag så jag hoppas ni gillar det! Kommer såklart blogga på som vanligt, lite mer rörligt material bara. Ibland är det lättare att visa i videoformat hur allt är, tycker jag iallafall. Hope you like it, PUSS <3

//Hey babes! Here’s another video, I filmed all day yesterday so you get to follow me around for an entire day here in Marbella. :-) I went for my morning walk, drove the golf cart, hung out at my dads boat, bought a new bag and played some paddle tennis. A day filled with happenings, haha! Love the bad, will show you better pictures of it later. :-) I’m planning to do videos every wednesday and sunday so I hope you like it! Will blog as usual of course, just some more videos. Sometimes it’s easier to show in a video how everything is, at least I think so. Hope you like it, HUGS <3

48 reaktioner på “MARBELLA VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.