POM POM SHOES

janni-deler-candy-shoesDSC_7981
janni-deler-candy-shoesDSC_8001
janni-deler-candy-shoesDSC_8020
janni-deler-candy-shoesDSC_7967
janni-deler-candy-shoesDSC_8024
janni-deler-candy-shoesDSC_7990
janni-deler-candy-shoesDSC_8025

Storets dress (here!)/ Phillip Lim bag (here!) – adlink/ Amameda Turquesa shoes (here!)

Gårdagens look! Hur söta är dom här skorna? Blev kär när jag såg dom, haha! Skaffade likadana fast i sandaler också, kul sätt att piffa till en outfit. :-) Ser nästan ut som små godisbitar. Jag är fortfarande helt hooked på off shoulder, undrar om jag någonsin kommer tröttna? Gillar speciellt när det är lite puffigt på ärmarna. Vi kom precis hem från ett riktigt tufft träningspass, så just nu ser jag inte så somrig och fräsch ut som jag gör ovan haha! Väldigt skönt att köra ett stenhårt pass, svettas som en galning och bli helt slut. Det är något jag älskar! Nu ska vi beställa indiskt, jag brukar beställa en vegetable curry (som är sjukt god!) med garlic naan-bröd. Ska bli såå gott! Puss babes <3

//Yesterday’s look! How cute are these shoes? Fell in love with them when I saw them, haha! Got the same type but in sandals too, fun way to spice up an outfit. :-) Almost looks like candy. I’m still totally hooked on off shoulder, I wonder if I’ll ever get tired of it? I like it especially when the arms are puffy. We just got back from a really tough workout, so right now I’m not looking as summery and fresh as above haha! So nice to do a really tough workout, sweat like crazy and just be so over afterwards. Something I love! Now we’re about to order indian food, I usually order a vegetable curry (it’s so tasty!) with garlic naan bread. Will be soo good! Hugs babes <3

17 reaktioner på “POM POM SHOES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.