NEW BABY

janni-deler-new-baby-gucciDSC_7839
janni-deler-new-baby-gucciDSC_7864 copy
janni-deler-new-baby-gucciDSC_8032

My new bag – the Gucci Dionysus!

God morgon babes! Här kommer lite bättre bilder på min nya baby. Jag har kollat på den här i säkert 2 månader, men jag har inte hittat någon jag tycker är 100%. Har provat den i olika färger, rosa, röd och med olika mönster då jag verkligen gillar väskan men har ändå inte känt att den är perfekt. När jag gick in på Gucci här i Marbella så stod den här med gula detaljer framför ögonen på mig, han sa att det var en ny färg och när jag provade den kände jag bara yes! :-) Har ingen gul väska sen innan och jag gillar ju färgglada väskor som ni vet, så det fick bli den och jag gillar den massor! För ett år sedan hade jag aldrig köpt en väska med Gucci-märken över hela men jag gissar att jag sett den så mycket (på typ Instagram, tidningar osv) så tillslut blev jag hooked, haha! Ska visa den i en outfit snarast. Puss babes <3

//Good morning babes! Here’s some better pictures of my new baby. I’ve been looking at it for about 2 months, but I didn’t find one that felt a 100%. I’ve tried it in different colors, pink, red and with different patterns on since I really like the bag but still didn’t find the perfect one. When I went to Gucci here in Marbella this one with the yellow details just stood there in front of me, he said it was a new color and when I tried it I just felt yes! :-) I didn’t have a yellow bag before this one and I like colorful bags as you know, so I got it and I like it a lot! A year ago I would’ve probably never bought a bag filled with Gucci logos but I guess I’ve seen it so much (on like Instagram, magazines etc) so I got hooked on it, haha! Will show it in an outfit soon. Hugs babes <3

24 reaktioner på “NEW BABY”

 • Nikki says:

  Hej hej! Jag inspereras sjukt mycket av dig och har själv tänkt på att skapa en blogg! Men först behöver jag några tips! :) vilken hemsida tycker du jag borde börja med att använda och hur kan man se hur många som besöker ens blogg? Kram <3

  • janni says:

   Hej fina du! Åh, vad svårt.. Jag började på devote.se, där ser du all statistik och dom har “färdiga” bloggar. :-) Kram!

 • Ljuva Julia says:

  Den är svinsnygg :D

 • Anna says:

  Väldigt fint med gula detaljer ?

 • SÅ snygg!! Kika in på bloggen för att läsa om min lilla incident med Shiona Turini :P
  http://erikalindgren.com

 • Maria says:

  Läcker!
  Janni vilken foundation använder du? Vi är typ lika bruna och jag tycker det är så svårt att hitta rätt nyans när jag är brun. Inte så snyggt med spökansikte och pepparkakskropp! :p

  • janni says:

   Hej fina! Åh, jag använder aldrig foundation under sommaren… Annars har jag en från Isadora som jag använt senaste tiden! :-) Kram!

 • Emelie says:

  Hej Janni först vill jag bara skriva att jag gillar din blogg och att du verkar vara en riktigt skön tjej. Så med det sagt vill jag även säga att jag blir så sjukt provocerad över detta inlägg just nu. Jag kom precis hem från Uganda och träffade en kille där. Min pojkvän får verkligen kämpa varje dag för att kunna försörja sig själv och sin familj. Han har många syskon barn som har problem med att gå i skolan då han och hans mamma inte har mycket pengar över till att betala skolavgifterna. Jag vet att hans och många andras situation inte påverkas till det bättre om jag “slänger detta i ansiktet på dig” men jag kunde inte låta bli att skriva. Jag älskar att läsa bloggar samtidigt som det bidrar många gånger till att jag blir som jag skrev i början provocerad eller till och med arg. Vi alla lever i en värld samtidigt som livet tycks vara indelat i små bubblor med olika preferenser. I Uganda var jag “musungon” den vita personen som alla trodde var rik och det var jag jämfört med många andra trots att jag är student och går på studielån. Att jag är vit och alltid varit privilegierad dvs. vuxit upp i ett land och i en familj som gjort att jag kan gå i skolan, utbilda mig, skaffa jobb osv. var ett uppvaknande för mig trots att jag vetat om detta rent teoretiskt hela mitt liv. Är det något som du tänker på ibland dvs. fattigdom och orättvis fördelning eller något ni bloggare pratar om sinsemellan? Jag hoppas inte att du tar det personligt och det minsta jag vill göra är att lägga över saker på dig som att jag är bättre eller som att jag inte bär något ansvar. Det är många saker som har provocerat mig det senaste så att se denna lilla Gucci-väska blev väl droppen på något sätt. Dessutom beror lite av min aggression på att jag inte är på samma geografiska avstånd som min pojkvän.
  Ha det fint och jag hoppas att du får en fin och njutbar sommar!

  • janni says:

   Hej fina du och tack för en viktig kommentar! Absolut tänker jag på det, väldigt ofta faktiskt. Jag försöker göra mitt bästa och en dröm är att åka och hjälpa till inom en snar framtid, något jag velat sedan länge. Samtidigt så måste jag leva vidare med mitt liv, det kan inte begränsa mig att köpa saker jag gillar/vill ha och saker jag jobbar för. Jag är helt med dig på att det är orättvist, ta det inte fel, men samtidigt kan jag inte stoppa mitt liv och inte leva det som jag vill. Jag tror kanske man ändras efter man har sett det med egna ögon, något jag vill göra snart. Kram!

 • ISA says:

  avund!!! en dag SKA jag köpa en med! ;)

 • Josefin says:

  Så fin är du!!!!

 • Tyra says:

  Den var superfin!! Har egentlig ikke vært så glad i Gucci jeg heller, men etter å ha sett vesken overalt på instagram og weheartit så har jeg begynt å like den jeg og:D

 • PutAllOnMe says:

  It’s amazing!! Love the colour combination <3
  xx
  http://putitallonme.com

 • Fabienne says:

  I like the gucci model, it is one of the it bags at the moment but i personally wouldnt have choosen yellow. But you always have special bags in special colours. At least you are happy with it ?

 • Julia says:

  Great bag and beautiful pictures :)

  http://theeverydaytreasures.blogspot.de

 • Love your video blogs :)

 • Erica says:

  Gillar vanligtvis inte väskorna från Chanel men denna var riktigt snygg :D

 • Anna says:

  så snygg väska!

 • Julie says:

  Where is your belt from? I love it :D

 • Rebecca says:

  Om du någonsin vill sälja den så är jag mer än intresserad 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published.