GRAPE FRUIT

janni-deler-grape-fruitDSC_7891
janni-deler-grape-fruitDSC_7908 copy
janni-deler-grapefruitDSC_7925

Grape fruit <3 Bikini from Na-kd (top here! bottom here!) -adlinks

Goood morgon babes! Startade dagen med en promenad i vanlig ordning, alltså jag kan inte promota det tillräckligt. Man får sån härlig start på dagen och blir peppad, lyssna på glad musik och bara gå. Bästa som finns! :-) Jag köpte på mig massa grapefrukt sist vi var och handlade, har ätit minst en om dagen. Känns så fräscht när det är varmt ute. Är det bara jag som tycker det är svårt att äta med sked? Haha, det skvätter alltid överallt så nu har jag börjat skala dom som jag gör med apelsiner. Gott är det iallafall, och väldigt nyttigt! :-) Nu ska jag åka till min pappa och sen får vi se planerna för dagen. Hörs sen, PUSS <3

//Goood morning babes! Started my day with a walk as usual, and I can’t promote it enough. You get such a nice start of the day and get happy, listen to happy music and just walk. The best thing ever! :-) I bought lots of grape fruit last time I went to the grocery store, been eating at least one a day. It’s so fresh when it’s hot outside. Is it just me who thinks it’s hard to eat them with a spoon? Haha, it always splashes everywhere so now I’m peeling them like I do with oranges. Tasty anyhow, and very healthy! :-) Time to go to my dad and then we’ll see what we do the rest of the day. Talk later, HUGS <3

43 reaktioner på “GRAPE FRUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.