OVER KNEE BOOTS

janni-deler-overknee-bootsDSC_8094
janni-deler-overknee-bootsDSC_8123
janni-deler-overknee-bootsDSC_8162 copy
janni-deler-overknee-bootsDSC_8080
janni-deler-overknee-bootsDSC_8147

A’Gaci dress (here!) and shoes (here!)

God morgon babes! Jag är ju ett stort fan av over knee boots, men det blir ju lite varmt här. ;-) Så – dom här skorna är perfekt för sommarkvällarna när jag fortfarande vill ha det, haha! Tycker dom är sjukt balla. Körde på en enkel klänning till så skorna fick fokus, kan bli ganska mycket om man kör på någon speciell klänning. Nästa gång tänkte jag styla dom med shorts och tisha, tror det kan bli snyggt också. :-) Snart ska jag till tandläkaren för en vanlig kontroll, jag har gått till tandläkaren här i Spanien i några år då jag tycker dom är riktigt duktiga och dessutom pratar svenska. Har en visdomstand som är påväg och gör ont ibland så det ska bli intressant att se vad vi gör med den. Brukar inte tycka det är jobbigt att gå till tandläkaren men jag har hört att just visdomständer kan göra sjukt ont om man måste dra ut dom… Hoppas inte. Wish me luck! Puss <3

//Good morning babes! I’m a huge fan of over knee boots, but it would be a bit too warm here. ;-) So – these shoes are perfect for summer nights when I still want to wear it, haha! I think they’re so cool. Went for a basic dress with it so the shoes got the focus, guessing it will be pretty much if you wear them with a special dress. Next time I’m gonna style them with shorts and t-shirt, think that could look cool too. :-) I’m soon heading to the dentist for a normal check up, I’ve been going to the dentist here in Spain for a few years since I think they’re really good and also speaks swedish. I have a wisdom tooth on it’s way and it hurts sometimes so it will be interesting to see what we’ll do with it. Usually don’t think it’s scary to go to the dentist but I’ve heard that wisdom teeth hurts like hell if you have to take them out… Hopefully not. Wish me luck! Hugs <3

29 reaktioner på “OVER KNEE BOOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.