PLAYGROUND

janni-deler-playground-flowtsDSC_8040
janni-deler-playground-flowtsDSC_8060
janni-deler-playground-flowtsDSC_8047
janni-deler-playground-flowtsDSC_8059-Redigera
janni-deler-playground-flowtsDSC_8051

Our pool ended up to be a massive floatie-playground, haha! Got them from Flowts!

Såhär har våran pool sett ut idag, haha! Fullt med flytande leksaker, min favorit är såklart den rosa… Och ananasen, kan inte riktigt bestämma mig. :-) Vi fick två stycken igår, killarna som startat märket är här i Marbella så idag kom de förbi med några till. Skrattade massor när alla var uppblåsta och klara, haha! Kommer ni ihåg att vi hade några liknande på Mauritius? Dom är sjukt stora så perfekt solstol i poolen. :-) Vi kom precis hem från träningen, tycker det är så skönt att vara igång och ha ett gäng att träna med. Gör mig mer motiverad och jag älskar känslan efter ett hårt pass. Nu – ett långt bad sen middag! Puss <3

//This is how our pool looked like today, haha! Filled with inflatable toys, my favorite is of course the pink one… And the pineapple, can’t really decide. :-) We got two of them yesterday, the guys who started the brand are here in Marbella so today they came by with a few more. Laughed so much when all of them were filled up and ready, haha! Do you remember that we had similar ones in Mauritius? They’re so big so it’s the perfect sun bed in the pool. :-) We just got back from training, think it’s so nice to be back at it and have a group to do it with. Makes me a lot more motivated and I love the feeling after a tough workout. Now – a long bath and then dinner! Hugs <3

20 reaktioner på “PLAYGROUND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.