W A T E R M E L O N.

janni-deler-watermelon-snackDSC_8202
janni-deler-watermelon-snackDSC_8208

The perfect afternoon snack <3

Sommar = vattenmelon-beroendet vaknar till liv. Aah jag älskar verkligen vattenmelon, förra sommaren gjorde jag juice i min juicepress jag har här. Det ska jag göra om, med lite lime och massa is så har du sommarens godaste drink. :-) Jag åt detta med kniv och gaffel, har bara druckit smoothies idag… Behövde inte dra ut tanden, ännu, men dom skar bort lite saker runtomkring. Sorry för detaljer, men halva munnen har varit bedövad så det har känts lite konstigt haha! Ikväll ska vi på utflykt, kan ni gissa vad vi ska göra? Gjorde samma sak förra året. :-) Puss <3

//Summer = watermelon addiction starts again. Aah I just love watermelon, last summer I made a juice in my juice press I have here. I’m gonna do that again, add some lime and lots of ice and you have the best summer drink ready. :-) I ate this with a knife and fork, I’ve only had smoothies today… They didn’t pull out the tooth, yet, but they cut away some things around it. Sorry for the details, but half of my mouth has been numb after anasthesia so I’ve felt a bit weird haha! Tonight we’re going for an adventure, can you guess what? We did the same thing last year. :-) Hugs <3                    

13 reaktioner på “W A T E R M E L O N.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.