MIDSUMMER LOOK

janni-deler-midsummer-lookDSC_8483
janni-deler-midsummer-lookDSC_8557
janni-deler-midsummer-lookDSC_8480 copy
janni-deler-midsummer-lookDSC_8551
janni-deler-midsummer-lookDSC_8510
janni-deler-midsummer-lookDSC_8501

A’Gaci dress (here!)/ Gucci bag/ Shoes from Spain (similar here! -adlink)

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår super men är rätt slut, kom precis hem från ett morgonpass på gymmet. Skönaste starten på dagen och nu är man liksom klar, bästa känslan. Såhär såg jag ut igår iallafall, återigen en off shoulder klänning. :-) Jag är ju svag för blått och tycker det passade med min nya bag, första gången jag använde den igår. Gillar den massor! Planerna nu är först ett dopp i poolen och sen får vi se, helgerna här brukar vara ganska oplanerade. PUSS på er, ha en fin lördag <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great but I’m pretty tired, just got back from a morning workout at the gym. The best start of the day and now I’m done, the greatest feeling. This was my look yesterday, and again I wore an off shoulder dress. :-) I’m weak when it comes to blue and I think it looked great with my new bag, first time I used it. Like it a lot! The plans for the rest of the day is first to jump in the pool and then we’ll see, the weekends here are usually pretty unplanned. HUGS babes, have a great saturday <3

23 reaktioner på “MIDSUMMER LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.