MIDSUMMER

janni-deler-midsummerDSC_8562
janni-deler-midsummerDSC_8376
janni-deler-midsummerDSC_8383 copy
janni-deler-midsummerDSC_8444
janni-deler-midsummerDSC_8385

Midsummer celebration with the family <3 Will post my outfit tomorrow!

Åh vilken mysig dag vi har haft! Det kanske inte är så många som sitter och läser bloggar nu men jag ville bara kika in och säga hej till er iallafall. :-) Jag och syster lagade lunch till alla och sen åt vi i några timmar. Allt var så gott, även om det kändes lite konstigt att inte äta sill och lax som jag alltid brukar haha! Efter vi ätit lunchen blev det efterrätt innan vi åkte ner till stranden för en drink. Där satt vi också ett bra tag innan vi åkte hemåt igen. Supermysig dag med familjen! <3 Fick ett ryck när jag kom hem så nu har jag totalstädat hela huset, väldigt skönt såhär efteråt. Hoppas ni haft en fin dag så hörs vi imorgon, massa puss och kram <3

//Oh we’ve had such a nice day! Guessing not many swedes reads blogs now but I wanted to check in here and say hi anyway. :-) Me and my sis made lunch for everyone and then we ate for a few hours. It was so good, even if it was a bit weird to not eat herring and salmon like I always do haha! After lunch we had dessert before we went down to the beach for a drink. We sat there for a few hours before we went back home again. Super cozy day with the family! <3 When we got back home I felt like cleaning the house so I cleaned it like crazy, feels very good now when I’m done. Hope you guys had a great day and I’ll talk to you tomorrow, lots of kisses and hugs <3

16 reaktioner på “MIDSUMMER”

 • mihaela says:

  i’m glad you had fun, sounds really good :) can’t wait to see more vlogs from you!

  mfashionfreak♥blog

 • Sarah says:

  Hey Janni! Would you share some of the recipes you and your sister made for lunch? That food looks so delicious! Thanks!

 • Robbie says:

  Whats that super smelly fish that comes from a tin can? Do ya’ll still have that for Midsummer?

 • pilla says:

  Glad midsommar! Ser ut att varit hur underbart som helst :)

 • Ljuva Julia says:

  Det där ser ju inte lite mysigt ut. Såååå gott!!

 • Så fin du är! Låter som en riktigt härlig midsommar! kram

 • Johanna says:

  Ser supergott och mysigt ut! :)

 • Lina says:

  Ser så härligt ut! Jag blev faktiskt bjuden på vegetarisk sill, det va riktigt häftigt! Tips till nästa högtid är verkligen att testa att göra det, det går jättefort också. Man strimlar bara en aubergine i sillstora bitar och kokar dem så de blir lite dallriga. Sedan gjorde vi en röra med lite creme fraiche, majonäs, dijon senap och någon annan senap, dill, rödlök och lite kryddor. Supergott verkligen och även icke-veg tyckte om fejksillarna :) Det ska även gå att lägga auberginebitarna i en lag precis som med vanlig sill :)

 • tony says:

  Goshh all of that Midsommar Mat lokks so Yummyyy nice Hope Yiu saved toe some boohoo ..enjoy love the dress and Stacks too very summery kram tc x

 • Juste says:

  Hi Janni,

  we all have our inspiration in life and for me it’s you. You truly are such an amazing person and I love your blog. You seemed to be a very free person, open minded, artistic and do in your life what you really want. I visit your blog every day just to look and those amazing photos and when I’m looking at them I can even feel the energy spreading all over! I would love to meet you one day in my life and get to know you better as a person because as a blogger you are just amazing. I hope one day I get a chance to meet with you and spend a lot of time together that you’re uploading on your blog <3.

  Lot of love,
  Juste.

  • janni says:

   Wow, thanks for your amazing comment! Makes me so happy to hear <3 Biggest hug, hope to meet you sometime! Xx

 • Sofia says:

  Ser supergott ut men vill bara påpeka att kaviar inte är vegetariskt. Man kan tro att eftersom hönsägg är det så är fiskägg det också, men det är processen som skiljer sig. För att få kaviar dödar man fisken, just därför är den inte vegetarisk. Men det finns en supergod vegetarisk kaviar gjord på tångkaviar! Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published.