VIRGIN MOJITOS

janni-deler-virgin-mojitosDSC_8428
janni-deler-virgin-mojitosDSC_8438 copy
janni-deler-virgin-mojitosDSC_8429

Yesterday’s virgin mojitos on the beach place – Mistral!

Goda drinkar på stranden, ganska svårslaget. Vi satte oss på Mistral igår som är ett litet strandhak ganska nära oss, väldigt mysigt och goda drinkar. :-) Vi drack alkoholfritt allihopa, jag ville mest åt smaken av en god drink så då kan jag lika gärna dricka utan alkohol hehe. Gå dit om ni vill ta en drink eller äta en god lunch på stranden. Idag har varit en väldigt flänga-runt-dag, jag drog med mig Jon på massage för ett tag sedan och det var det skönaste på länge… Har varit så stel i kroppen efter vår lilla prommis upp på berget och sen massa träning, så det var välbehövligt. Kvällen blir lugn här hemma bara, myskvällar är min favorit. Puss på er, ha en fin lördagkväll <3

//Good drinks on the beach, pretty hard to beat that. We sat down at Mistral yesterday and that’s a small restaurant on the beach pretty close to us, very cozy and good drinks. :-) We had non alcoholic drinks, I mostly wanted the taste of a good drink so then I can just have one without alcohol hehe. Go there if you want a drink or lunch on the beach. Today’s been a day where we’ll been all over the place, I dragged Jon with me for a massage a while ago and it was so nice… I’ve been so stiff in my body after our little hike on the mountain and then lots of training, so I needed it. The night will be a calm one at home, cozy nights are my favorites. Hugs babes, have a great saturday night <3

9 reaktioner på “VIRGIN MOJITOS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.