FLOWER SKIRT

janni-deler-flower-skirtJ1100333
janni-deler-flower-skirtJ1100327
janni-deler-flower-skirtJ1100330

Nelly top (here!) and skirt (here!) – adlinks

God morgon hjärtan! Hur mår ni? :-) Här är det molnigt för första gången sedan vi kom hit, ganska skönt en dag som idag. Ska passa på att åka till ett stort shoppingcenter en bit bort för att köpa lite saker inför Ibiza. Är peppad i vanlig ordning, haha! Den här looken postade jag på IG och fick en hel del frågor om plaggen, hade inte tänkt posta det på bloggen men sen tänkte jag why not. :-) Toppen är en bikini som jag tycker funkar minst lika bra som en vanlig topp. Älskar den här kjolen som funkar både till vardag, fest eller strand med en ganska hög slits. Nu – shoppingcenter! PUSS på er <3

//Good morning loves! How are you? :-) It’s cloudy here today for the first time since we got here, pretty nice on a day like today. Will take the chance and go to a big shopping mall that’s located a bit further away to get some things before the trip to Ibiza. I’m excited as usual, haha! I posted this look on IG and got lots of questions about the pieces, didn’t plan to post this on the blog but then I thought why not. :-) The top is a bikini but I think it works just as good as a normal top. Love this skirt that works for every day, party or beach with a pretty high slit. Now – shopping center! HUGS babes <3

11 reaktioner på “FLOWER SKIRT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.