ADVENTURES

janni-deler-adventures-la-conchaDSC_8214
janni-deler-adventures-la-conchaDSC_8226
janni-deler-adventures-la-conchaDSC_8256
janni-deler-adventures-la-conchaDSC_8292
janni-deler-adventures-la-conchaDSC_8303
janni-deler-adventures-la-conchaDSC_8323

Our adventure – climbing up for La Concha!

Mycket äventyr blir det den här sommaren, haha! Kom på att jag bara lagt upp videon från La Concha och inga bilder, det är bara så himla vackert där uppe… Solnedgången var magi! Promenaden var ganska tuff men alltid skönt när man är nere och klar. :-) Imorgon börjar äventyr nummer två, så dagen har varit fylld med fix inför det. Jag har packat, köpt lite nödvändigheter, handlat mat för flera dagar (vi kommer ju vara ute med båten i minst 40 timmar innan vi går i land förutom för att tanka) och styrt upp det viktigaste. Är SÅ peppad på Ibiza nu, det ska bli riktigt kul att åka båten dit men vi får se hur jag känner om ca 24h när vi åkt några timmar utan stopp haha! ;-) Ska bli kul att upptäcka Ibiza från en båt och jag är så sugen på att fota massor. Hörs imorgon innan vi åker, PUSS och kärlek <3

//A lot of adventures this summer, haha! Realized I only posted the video from La Concha and no pictures, it’s just too beautiful up there… The sunset was magical! The walk up there was pretty tough but it’s always nice when you’re down again and done. :-) Tomorrow adventure number two will start, so the day’s been filled with organizing things for that. I’ve packed, bought some necessities, bought food for a few days (we will be on the boat for at least 40 hours before we can get off except when we need fuel) and I planned the most important things. I’m SO excited for Ibiza now, will be super fun to go there with the boat but we’ll see how I feel in about 24hrs when we’ve been there for a few hours non stop haha! ;-) Will be fun to experience Ibiza from a boat and I really look forward to taking lots of pictures. Talk tomorrow before we leave, KISSES and love <3

17 reaktioner på “ADVENTURES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.