FUTURE HOME

janni-deler-future-homeJ1100449
janni-deler-future-homeJ1100404
janni-deler-future-homeJ1100444
janni-deler-future-homeJ1100408

Boat trip to prepare for the upcoming days! I’m wearing a Na-Kd dress (here!) -adlink

En heldag på båten! Trodde vi skulle komma hem tidigare men vi var så hungriga när vi kom tillbaka till hamnen så vi åt middag hemma hos pappa. :-) Nu är vi tillbaka hemma igen och ganska slut efter en hel dag på båten, vet inte varför jag alltid blir så trött av det… Vi ska ju köra till Ibiza på onsdag, det kommer ta ca 40 timmar så vi har en lång resa framför oss. Ska bli så otroligt kul och häftigt! Idag körde vi till Gibraltar för att tanka upp båten och testa lite inför resan, tror det kommer bli ett roligt äventyr. :-) Det var ganska molnigt på vägen dit men det sprack upp på vägen hem så nu känns det att man fått färg. Ska redan börja packa lite nu, kommer säkert ha 100 saker att göra imorgon inför resan haha! Hoppas ni haft en fin dag, lots of love <3

//A full day on the boat! I thought we were coming back home earlier but we were so hungry when we got back to the port so we had dinner at my dads place. :-) Now we’re back home anyway and I’m pretty tired after a full day on the boat, not sure why it makes me so tired… We’re driving to Ibiza on wednesday, it will take around 40 hours so we have a long trip ahead of us. Will be so fun and a cool experience! Today we drove to Gibraltar to fuel up the boat and also to try it out a bit before the trip, think it will be a fun adventure. :-) It was pretty cloudy on our way there but on the way back the sun came out so I can feel that I got some color today. Will start packing my bags already, will probably have a hundred things to do tomorrow before the trip haha! Hope you guys had a great day, lots of love <3

17 reaktioner på “FUTURE HOME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.