BOAT LOOK

janni-deler-boat-lookDSC_8594
janni-deler-boat-lookDSC_8603
janni-deler-boat-lookDSC_8615
janni-deler-boat-lookDSC_8609 copy
janni-deler-boat-lookDSC_8638
janni-deler-boat-lookDSC_8612

Primark hat (similar here!)/ Bershka top/ Levis shorts (here!)/ Senso shoes (here!) -contains adlinks

Dagens look i en hamn, och strandhatten är med. ;-) Vi är i Almerimar just nu, vi har fått något strul med ena motorn… Så typiskt! Det är en slang som läcker så vi försöker fixa det nu så vi kan åka vidare. Det var skönt att gå i land lite, jobbigt om jag tycker det redan haha! Jag kör på jeansshorts, långärmad tunn långtröja, ett par helt nya vita sneakers (älskar!) och hatten. En favoritlook på sommaren. :-) Nu ska vi passa på att laga mat och äta när vi äntligen står stilla, vi får se när vi kommer iväg. Hoppas ni har en fin dag, PUSS och kram <3

//Today’s look in a port, and the beach hat is with me. ;-) We’re in Almerimar right now, we’ve gotten some problems with one engine… Typical! It’s a hose that’s leaking so we’re trying to fix it now so we can keep on going. It was nice to get off on land for a bit, pretty bad that I feel that already haha! Today I’m going for denim shorts, a thin long sleeve shirt, a fresh pair of white sneakers (love!) and the hat. A favorite look during summer. :-) Now we’re gonna make some food and eat while we’re standing still, and then we’ll see when we can leave again. Hope you guys have a great day, KISSES and hugs <3

31 reaktioner på “BOAT LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.