Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:31 | June 30, 2016

TRAVEL TIME

janni-deler-IMG_2645-Redigera janni-deler-DSC_8646 janni-deler-IMG_2650-Redigera

Sunset from the boat and now when I woke up, the best thing <3

God morgon från båten! Nu har vi kommit lite mer än halvvägs och ska snart lägga loss och köra vidare. :-) Igår låg jag bak i båten, lyssnade på dokumentärer och såg solen gå ner… Finns det något bättre? Jag har väldigt lätt att sova på båtar så jag somnade när det blev mörkt och vaknade upp nu i Cartagena. Vi la oss i hamnen här så pappa kunde sova några timmar, vi har med en tjej som är kapten också men jag tror pappa har svårt att släppa ifrån sig ansvaret. ;-) Jag önskar att jag hade tagit tag i det när jag var yngre och vi åkte mycket båt, hade varit så ballt att kunna köra. Kanske i framtiden! :-) Vaknade upp till en magisk soluppgång och nu är det dags att köra vidare. Hoppas ni har en härlig morgon så hörs vi när jag har internet. PUSS <3

//Good morning from the boat! Now we’ve gotten a bit more than half way and soon we’re leaving this port to go on. :-) Last night I lay down in the back of the boat, listened to documentaries and watched the sun set… Is there anything better? I can always sleep on boats so I fell asleep as soon as it got dark and woke up now in Cartagena. We stopped here in the port so my dad could sleep for a few hours, we have a girl with us that’s a captain too but I think my dad have a hard time letting go of the responsibility. ;-) I wish I’d learnt how to do it when I was younger and when we went out with boats a lot, would’ve been so cool to be able to drive the boat. Maybe in the future! :-) Woke up to a magical sunrise and now it’s time to keep on going. Hope you guys have a great morning and I’ll talk to you when I have internet again. HUGS <3


26 kommentarer26 kommentarer om “TRAVEL TIME”

  Hej Janni!
  Vilken storlek har du i din beiga Anine Bing off shoulder dress? Såå snygg! puss

  Reply

  Vilken Cartagena vaknade ni i? Den i Colombia eller? Spännande i sånt fall, sällan man hör om Colombia cartagena. Men de har otroligt fina stränder.

  Reply

  Cartagena i Spanien stannade vi vid, på vägen till Ibiza. :-) Kram!

  Reply

  Första bilden! Svimmade av ett tag … så vacker! ???

  Reply

  Your pictures are so beautiful!
  Can I ask you which lens you used in these pictures?
  I want to buy a new lens but I am hestitating between the 20mm, 24mm or the 35mm..
  Which one would you recommend? I have an 50mm at the moment. (1.8)

  X Sanne

  Reply

  Thanks sweetie! <3 The first and last photo is actually with my iphone! :-) I would go for the 24 mm if you want to take lots of view-photos etc, otherwise my 35 mm is the lens I use the most. Works for outfits, food pics and also view. Xx

  Reply

  vad mysigt!! Ett tips om ni är i cartagena så är ni väldigt nära (Tomas maestre)la manga som är så mysigt (de brukar kalla det för Spaniens Båstad) hamnen ligger i Tomas maestre la manga. Åker själv ner dit imorgon då mina föräldrar har sommarställe där :)
  Hoppas ni får en mysig resa, ser så härligt ut att åka båt!! Kram

  Reply

  Ahh this looks absolutely beautiful! I bet boating trips are super fun! and the Sunset looks to die for, what a better way to spend an evening that watching something, speeding on a boat and getting the sunset! Lovely
  http://www.pagesfrombeth.blogspot.co.uk

  Reply

  Wow va fina bilder! Första bilden var helt magisk!
  En liten fråga, hur redigerar du dina bilder? Tycker alltid att de är så on point!
  Kram<3

  Reply

  Hi Janni, I sent you a DM on instagram and Facebook because there’s a fake profile that pretends to live in monaco and she uses your pics and she pretends to be you !! She adds everyone and everyone thinks she’s really the girl on the pics ! this is her profile https://www.facebook.com/profile.php?id=100012501796045 I hope you can post it on your social networks to have your followers signal it… Hope you will see my message :( It annoys me a lot that she pretends to be you !

  Reply

  åh båtlivet verkar såå härligt! väldigt tacksam att jag inte blir sjösjuk direkt ;)

  Reply

  Otroligt vackra bilder, vilken solnedgång (och uppgång)! :D

  Reply

  Hej, kan Jon svenska? I så fall varför pratar ni inte svenska ibland då skulle va kul att höra, kram!

  Reply

  Yes, han kan svenska! :-) Hehe, vi pratar alltid svenska när vi inte filmar men engelska så alla kan förstå. Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här