TRAVEL TIME

janni-deler-IMG_2645-Redigera
janni-deler-DSC_8646
janni-deler-IMG_2650-Redigera

Sunset from the boat and now when I woke up, the best thing <3

God morgon från båten! Nu har vi kommit lite mer än halvvägs och ska snart lägga loss och köra vidare. :-) Igår låg jag bak i båten, lyssnade på dokumentärer och såg solen gå ner… Finns det något bättre? Jag har väldigt lätt att sova på båtar så jag somnade när det blev mörkt och vaknade upp nu i Cartagena. Vi la oss i hamnen här så pappa kunde sova några timmar, vi har med en tjej som är kapten också men jag tror pappa har svårt att släppa ifrån sig ansvaret. ;-) Jag önskar att jag hade tagit tag i det när jag var yngre och vi åkte mycket båt, hade varit så ballt att kunna köra. Kanske i framtiden! :-) Vaknade upp till en magisk soluppgång och nu är det dags att köra vidare. Hoppas ni har en härlig morgon så hörs vi när jag har internet. PUSS <3

//Good morning from the boat! Now we’ve gotten a bit more than half way and soon we’re leaving this port to go on. :-) Last night I lay down in the back of the boat, listened to documentaries and watched the sun set… Is there anything better? I can always sleep on boats so I fell asleep as soon as it got dark and woke up now in Cartagena. We stopped here in the port so my dad could sleep for a few hours, we have a girl with us that’s a captain too but I think my dad have a hard time letting go of the responsibility. ;-) I wish I’d learnt how to do it when I was younger and when we went out with boats a lot, would’ve been so cool to be able to drive the boat. Maybe in the future! :-) Woke up to a magical sunrise and now it’s time to keep on going. Hope you guys have a great morning and I’ll talk to you when I have internet again. HUGS <3

26 reaktioner på “TRAVEL TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.