KHAKI SET

janni-deler-khaki-setDSC_8701
janni-deler-khaki-setDSC_8730
janni-deler-khaki-setDSC_8746
janni-deler-khaki-setDSC_8770 copy
janni-deler-khaki-setDSC_8756
janni-deler-khaki-setDSC_8728

Na-Kd necklace (in silver here!) -adlink/ Chiquelle set (here!)/ River Island bag (old)/ Public Desire shoes

God morgon hjärtan! Vilken morgon jag har haft… Vaknade tidigt, hela hamnen var tom på folk så jag snörade på mig träningsskorna och gick en härlig promenad vid vattnet. Är kär i det här stället, har nog aldrig varit på ett ställe som ger mig så mycket lugn. När jag kom tillbaka svettig så drog jag på mig bikinin och duschade bak på båten, lagade frukost och satt utomhus. Drömmig start på dagen!? Igår gick vi ut och åt middag och jag var trött på att känna mig sliten, hehe. Drog på mig klackar och ett set så jag fick känna mig lite fin. :-) Vi valde en restaurang här i hamnen och blev väldigt överraskade, riktigt god mat och väldigt bra service. Nu är jag redo för en ny dag här – massa bad, båt och mys! PUSS <3

//Good morning loves! What a morning I’ve had… Woke up early, the entire port was empty of people so I took my training shoes on and went for a nice morning walk by the water. I’m in love with this place, I don’t think I’ve ever been to a place that makes me this calm. When I got back all sweaty I put on my bikini and had a shower on the back of the boat, made breakfast and sat outside. Dreamy start of the day!? Last night we went out for dinner and I was tired of feeling tired, hehe. Put on some heels and a set so I could feel a bit pretty. :-) We chose a restaurant in the port and got surprised, the food was so good and the service was great. Now I’m ready for a new day here – lots of swimming, boating and chill. HUGS <3

52 reaktioner på “KHAKI SET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.