FORMENTERA

janni-deler-formenteraJ1100713
janni-deler-formenteraJ1100739
janni-deler-formenteraJ1100702
janni-deler-formenteraJ1100683-Redigera

Primark hat/ Ocho & Oak bikini (here!)

DRÖMSTÄLLE! Vi har äntligen kommit fram, vårt första stopp blev Formentera. Jag har varit här en gång för några år sedan men bara på en båt utanför, vi gick aldrig i land och jag kan bara säga wow. När vi lagt till sprang vi till en liten strand typ 1 minut bort och slängde oss i vattnet. Kan nästan inte förklara hur skönt det var efter så många timmar på en båt och utan dusch. ;-) Känner mig som en ny människa nu. Vattnet här har en galen färg, ska bli otroligt kul att upptäcka lite ställen här och bara njuta. Ikväll blir det middag här i hamnen och sen bara massa mys. PUSS på er <3

//DREAM PLACE! We finally arrived, our first stop is Formentera. I’ve been here once before a few years ago but then I just stayed at the boat, we never went to land and I can just say wow. When we’d entered the port we ran to the beach like 1 minute away and jumped in the water. Can’t even explain how nice that was after a few hours on a boat and without a shower. ;-) I’m feeling like a new person now. The water here has this crazy color, can’t wait to explore some places around here and just enjoy. Tonight we’ll have dinner in the port here and then just have a cozy time. HUGS babes <3

24 reaktioner på “FORMENTERA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.