PARADISE

janni-deler-paradiseDJI_0018
janni-deler-paradiseJ1100805
janni-deler-paradiseDJI_0016
janni-deler-paradiseJ1100797
AMAZING day here in Formentera. Took some pictures with the drone, this place is just amazing… <3

Hej hjärtan! Har varit lite halvdant med internet här men om jag ska vara ärlig så har jag inte stressat upp mig över det. Jag har njutit av att vara här i paradiset. :-) Jag trodde nog inte att det skulle vara så magiskt här som det faktiskt är, men ser ni bilderna vi tog med Jons drönare!? Vi är en av båtarna ni ser uppifrån och vi ligger fortfarande här och ska stanna hela natten. Solen går precis ned och vi har ätit middag utomhus, ni kan se mer på snapchat (Jannideler) om ni vill. :-) Nu ska jag göra en kopp te och bara njuta! Hoppas ni har en fin kväll också, massa kärlek <3

//Hey loves! Our internet’s been up and down here but to be honest I haven’t stressed about it. I’ve just enjoyed being here in paradise. :-) I didn’t think that it would be this magical here as it actually is, but can you see the pictures we took with Jon’s drone!? We’re one of the boats you can see from above and we’re still here and will stay for the night. The sun is setting right now and we just had dinner outside, you can see more on snapchat (Jannideler) if you want. :-) Now I’m gonna make a cup of tea and just enjoy! Hope you guys have a great night too, lots of love <3

21 reaktioner på “PARADISE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.