IBIZA LOOK

janni-deler-ibiza-lookJ1110705
janni-deler-ibiza-lookJ1110678
janni-deler-ibiza-lookJ1110774
janni-deler-ibiza-lookJ1110734 copy
janni-deler-ibiza-lookJ1110687
janni-deler-ibiza-lookJ1110700

Tranloev necklace (here!)/ Primark jumpsuit and shoes/ Nelly bag (on sale here!) -adlinks

God morgon hjärtan! Kul att vara tillbaka på Ibiza, även om jag saknar Formentera en del… Om ni åker till Ibiza någon gång så måste(!!) ni åka till Formentera, värsta drömstället! Igår gick vi runt i stan här och spanade runt, fikade och strosade. Ville fota min outfit men hittade så många fina dörrar och vägar med blommor så det blev en härlig mix av fotoställen hehe. ;-) Såg att jag fick en hel del frågor om jumpsuiten från videon och jag fyndade den på Primark när jag var där innan vi åkte ut med båten. Skönt sommarplagg, jag gillar plagg som är lätta att dra på sig som inte är så varma. Idag står Cala Salada på schemat, har sett magiska bilder därifrån så hoppas på lite hopp från klippor och massa bad! Hörs senare, PUSS <3

//Good morning loves! Fun to be back in Ibiza, even if I miss Formentera pretty much… If you ever go to Ibiza you have to(!!) go to Formentera, the dreamiest place! Yesterday we walked around town here and checked it out, had coffee and just strolled. Wanted to shoot my outfit but I found so many beautiful doors and alleys with flowers so it ended up to be a nice mix of locations hehe. ;-) Saw that I got a lot of questions about the jumpsuit from the video and I found it at Primark before we left with the boat. Nice summer piece, I like pieces that’s easy to put on and not too warm. Today we have Cala Salada on the schedule, I’ve seen magical pictures from there so I’m hoping for some jumping from cliffs and lots of swimming! Talk later, HUGS <3

23 reaktioner på “IBIZA LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.