TURQUOISE

janni-deler-turqouiseJ1110282
janni-deler-turqouiseJ1110339
janni-deler-turqouiseJ1110264
janni-deler-turqouiseJ1110316

Crazy color of the water in Formentera <3 I’m wearing: Nelly bikini top (here!)-adlink/ Chiquelle bottoms

Mycket strand och vattenbilder nu, men de senaste dagarna har livet sett ut såhär. Är så otroligt glad och tacksam över att jag får uppleva det här, har tänkt det flera gånger den här resan. Tänker på det ofta annars också, men lite extra mycket nu när vi varit på det här magiska stället med en del av min familj. <3 Vi kom faktiskt precis hem från gymmet, det var så otroligt skönt att träna lite! Det var ett utomhus-gym som var som ett vanligt gym, jag körde ett benpass och det kliade typ i musklerna när jag körde. Aldrig varit med om det förut, haha! Nu ska jag ta en dusch och sen väntar middag på någon mysig restaurang. Puss <3

//Lots of beach and water pictures now, but the last few days has been like that. I’m so incredibly happy and grateful that I get to experience this, I’ve thought about it several times this trip. I think about often otherwise too, but a bit extra now when we’ve been at this magical place with a part of my family. <3 We just got back from the gym, it was so nice to work out again! It was an outdoor gym that was just like a regular gym, I did a leg workout and my muscles started to itch when I did it. Never felt that before, haha! Time for a shower and then we’re having dinner at some cozy restaurant. Hugs <3

18 reaktioner på “TURQUOISE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.