EXPLORING PARADISE

A video from our days here, this sure is paradise!

Hej babes! Här kommer en liten video från våra dagar här, jag kan inte komma på ett vackrare ställe än Formentera… Jag har varit på en hel del ställen men det här slår det mesta! Vi har haft det otroligt bra och gjort massor, som sagt så tycker jag att det är lättare att visa “på riktigt” hur det är med en video. :-) Hoppas ni gillar den! Nu har vi äntligen kommit fram till en hamn så nu borde mitt internet funka normalt och jag kan uppdatera här som vanligt. Har en hel del bilder jag inte hunnit posta ännu! Enjoy the video och ha en fantastisk söndagskväll. Kärlek <3

//Hey babes! Here’s a video from our days here, I can’t think of a more beautiful place than Formentera… I’ve been to a lot of place but it beats most of them! We’ve had the best time and we’ve done a lot, as I’ve said I think it’s easier to show how it is “for real” in a video. :-) Hope you like it! Now we’ve finally arrived to a port so internet should work as normal and I can update here as usual. Have lots of pictures that I haven’t had time to post yet! Enjoy the video and have an amazing sunday night. Love <3

41 reaktioner på “EXPLORING PARADISE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.