BLACK ON BLACK

janni-deler-black-on-black-senso-na-kdDSC_9078-Redigera
janni-deler-black-on-black-senso-na-kdDSC_9112-Redigera
janni-deler-black-on-black-senso-na-kdDSC_9134-Redigera
janni-deler-black-on-black-senso-na-kdDSC_9117-Redigera copy
janni-deler-black-on-black-senso-na-kdDSC_9087-Redigera
janni-deler-black-on-black-senso-na-kdDSC_9126-Redigera

Tranloev choker (here!)/ Na-kd dress (here!)/ Nelly bag (here!)/ Senso shoes (here!) – contains adlinks

Touchdown Marbella igen! Skönt att vara tillbaka även om jag kommer sakna boat-life, har varit en underbar resa. Verkligen! :-) Här är min look från igårkväll, körde på helsvart (nästan) för en gångs skull. Ibland händer det men väldigt sällan, haha! Tycker det är fint om jag får lägga till någon liten detalj, den här gången var det skorna som fick göra jobbet. Har ett par nya boots som ser liknande ut på hälen, tror dom kommer bli nya favoriter när det blir lite kallare. Nu ska jag hoppa in i duschen och reda ut mitt saltvatten-hår, har badat varje dag så vet inte riktigt hur det mår. Det ser beachy ut iallafall men det behövs nog en rejäl inpackning. ;-) Ska sätta mig och svara på alla era kommentarer ikväll också, har inte hunnit de här dagarna. PUSS på er <3

//Touchdown Marbella again! Nice to be back even though I’ll miss boat life, it’s been an amazing trip. For real! :-) Here’s my look from last night, went for all black (almost) for once. It happens sometimes but rarely, haha! I like it if I get to add something extra, this time it was the shoes that did the job. Have a new pair of boots that looks similar on the heel, think they’ll be my new favorites when it’s getting colder. Time to jump in the shower and take care of my salt water-hair, been swimming every day so I’m not sure how it feels. It looks beachy at least but I think it needs a really good hair mask now. ;-) Will sit down and answer all your comments tonight too, haven’t had time these days. HUGS babes <3

29 reaktioner på “BLACK ON BLACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.