JUICY

janni-deler-juicyJ1110675
janni-deler-juicyJ1110656 copy

Pineapple/ginger juice and coffee <3

God morgon hjärtan! Nu har vi vinkat av Jon och pappa som ska köra båten tillbaka mot Marbella. Jag ska hänga med mina småbröder idag tills flyget går senare i eftermiddag. :-) Det var lite för lång resa för dom med båten så jag flyger med dom tillbaka. Just nu sitter vi på ett supermysigt fik och äter frukost och dricker juice. Jag är en riktig juice-nörd, älskar färskpressade och helst med massa ingefära i. För några dagar sedan drack jag en med ananas och ingefära som smakade riktigt bra. Idag blev det morot, apelsin, citron och ingefära. :-) Planerna för dagen är stranden med kidsen, dom gillar att hitta på saker typ varenda sekund så jag kommer nog somna gott när vi kommer tillbaka till Marbella ikväll, haha! Hörs sen, PUSS <3

//Good morning loves! We just said bye to Jon and dad who left to go back with the boat to Marbella. I’m gonna hang out with my little brothers today until our flight back this afternoon. :-) The trip was a bit too far for them with the boat so I’m flying back with them. Right now we’re having breakfast and juices at a super cozy place. I’m a true juice-nerd, love fresh juices and I prefer when there’s ginger in it. A few days ago I had one with pineapple and ginger that was really good. Today I went for carrot, orange, lemon and ginger. :-) Our plans for the day is the beach with the kids, they want to do things like every second so I’m guessing I’ll sleep good tonight when we’re back in Marbella, haha! Talk later, HUGS <3

19 reaktioner på “JUICY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.