BOAT LIFE

janni-deler-boat-lifeDSC_9042
janni-deler-boat-lifeDSC_9056
janni-deler-boat-lifeDSC_9025
janni-deler-boat-lifeDSC_9009
janni-deler-boat-lifeDSC_9046

Boat life <3 Wearing RayBan glasses/ Lookbook store dress (old)/ Chiquelle top

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår super, sov som en prinsessa i vår säng här hemma. Väldigt skönt! :-) Pratade precis med Jon som nyss kom fram till Marbella igen, dom måste ha kört i raketfart hela vägen hem haha! Fick bilder igårkväll på ett spegelblankt vatten och solnedgång och blev inte lite avis när jag satt här hemma… Det är något speciellt med att åka båt, lugnet och känslan när man är mitt ute på vattnet. Fick otroligt mycket frågor om klänningen ovan, köpte den förra året och försökte leta efter en liknande till er nu men hittade ingen. Så – om någon har tips så får ni gärna hojta. :-) Nu ska jag dra ner till båten och packa ihop mina saker, lämnade all packning där istället för att flyga med det. PUSS <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, slept like a princess in our bed at home. It was so nice! :-) Just talked to Jon who arrived to Marbella a few minutes ago, they must’ve gone in mega speed all the way back haha! Got some pictures last night of a flat water and sunset so I got a bit jealous when I was here at home… There’s something special with going with a boat, the calm and the feeling when you’re out on the water. Got lots of questions about the dress above, bought it last year and when I tried to look for a similar one now I couldn’t find one. So – if anyone have any good suggestions let me know. :-) Time to head down to the boat and pack up my things, left all of it on the boat instead of flying with it. HUGS <3

22 reaktioner på “BOAT LIFE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.