Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:36 | July 6, 2016

FORMENTERA MOMENTS

janni-deler-formentera-ibizaJ1110239 janni-deler-formentera-ibizaDSC_8784 janni-deler-formentera-ibizaDSC_8806 janni-deler-formentera-ibizaDSC_8979 copy janni-deler-formentera-ibizaDSC_8947 janni-deler-formentera-ibizaJ1110496janni-deler-formentera-ibizaDSC_8981 janni-deler-formentera-ibizaJ1110005

Mixed snaps from Formentera <3

Jag har så mycket bilder kvar att visa er från resan, så här är ett gäng från första stoppet som var min favorit. Formentera! :-) Ni har nog förstått att jag är lite smått kär i stället… Vattnet, känslan, stränderna och alla fina solnedgångar från båten. Håller på och klipper en video från sista dagen på Ibiza, så den kommer upp lite senare ikväll också. Vi har haft en riktigt chill dag här i Marbella, jobbat undan en del och hängt vid poolen. Tänkte dra upp på taket och köra ett träningspass med Jon om ett tag, lite senare på kvällarna är det riktigt skönt att köra där uppe. Hörs snart, PUSS <3

//I have so many pictures left to show you from the trip, so here’s a few from the first stop that was my favorite. Formentera! :-) You’ve probably understood that I fell in love with the place… The water, feeling, the beaches and all the beautiful sunsets we saw from the boat. I’m editing a video from our last day in Ibiza, so I’ll post it here later tonight too. We’ve had a really chill day here in Marbella, worked for a while and hung out by the pool. I’m planning to go up on the roof for a workout with Jon in a while, later at night it’s actually really nice to train up there. Talk soon, HUGS <3


32 kommentarer32 kommentarer om “FORMENTERA MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad vackert. Ni verkar verkligen ha det toppen :)

  Reply
 • Alltså såå vackert :D

  Reply
 • Nice pictures!

  Your daily inspiration and motivation on http://www.letucc.com

  Reply
 • Uppskattar verkligen de här bilderna, haha! Så otroligt fint, vill dit!! :D

  Reply
 • Hej! Vartifrån kommer den rosa triangel-bikinin du har på din senaste vlogg? Superfin!

  Reply
 • Från Primark! ;-) Kram!

  Reply
 • Janni I know this is not a vlog, but i watched some of them on youtube right now and I just looove love love them. They make me so happy, you are such a positive person!!! :) thank you for all the work you for this blog!!!

  Reply
 • Naaw, thanks babe! Makes me soo happy to hear <3 Xx

  Reply
 • Awesome photos!
  ||D I A N A||
  http://www.TheNeonFactor.com

  Reply
 • Du är så himla fin Janni! Och jag älskar att följa ditt och Jons liv via hans youtube och det är så roligt att du har börjat mer med din. Ni är så fantastiska och i era videos har man fått lära känna dig på en ny nivå vilket är så roligt, fortsätt med det ni gör! Ni är så inspirerande <3

  PS. skulle vara roligt om du hade med "dagens fråga" i dina vloggar :)

  Många kramar

  Reply
 • Tack fina du, vad kul att höra!! Åh, det kanske jag börjar med! :D Kram <3

  Reply
 • Love your pictures!!!

  http://www.lacaleya.com

  Reply
 • Vad fina bilder! Vad för kamra använer du? eller objektiv? btw. älskar dina videos och blogg

  Reply
 • Jag använder Nikon D750, oftast 35 mm f1,8 :-) Kram!

  Reply
 • I really love that swimsuit – simply perfect for Formentera!

  Reply
 • Beautiful photos. I have really enjoyed following along your blog and youtube!!! So good, I can’t wait to see more!!

  http://www.inmydreams.ca/

  Reply
 • Could you tell us which program that you use to editing your photo ? Hugs from Bosnia and Herzegovina ( you probably never heard :$ ) and I really love your style.

  Reply
 • Lightroom! :-) And of course I’ve heard of it! :D Xx

  Reply
 • It looks amazing! I definitely want to go there :) x
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Hej! Kan du snälla dela ditt träningspass? Behöver inspiration haha!

  Reply
 • Där gjorde jag väldigt blandat men tänka visa mer träning snart! :-) KRAM <3

  Reply
 • Janni! Jag har i åratal (känns det som iallafall) letat efter ett liknande halsband som du har (det guldiga med runda “plattan”), men inte lyckats hitta det perfekta ännu. Ditt halsband är ju perfekt, får man fråga vart du hittat det någonstans? Tack för en superbra blogg (och instagram och vlogs!) Tjoho!

  Reply
 • Hej söta! Jag har designat det själv och beställt av en kvinna i Sthlm för typ 2-3 år sedan. Nu har jag sett att det finns lite överallt så kolla alla vanliga smyckesbutiker alt kolla med en guldsmed och beställ. :-) Kram!

  Reply
 • Hej! Var kommer det gröna setet från? Såå fint!!!

  Reply
 • Från Chiquelle, kolla outfit-kategorin så hittar du länk där :-) Kram!

  Reply
 • Hej Janni!
  Älskar din blogg och dina kläder! Du är en stor inspiration! Vart har du fått tag på den gröna tvådelade outfiten?
  Massor med kramar

  Reply
 • Tack fina! <3 Det är från Chiquelle! Kram <3

  Reply
 • I love your khaki two piece set! where abouts is it from? xx

  Reply
 • From Chiquelle :-) Xx

  Reply
 • where is the suede green dress from?

  Reply
 • From Chiquelle :-) Xx

  Reply
 • Hey i Love your Black Cold shoulder bikini … where is it from ?

  Reply