FORMENTERA MOMENTS

janni-deler-formentera-ibizaJ1110239
janni-deler-formentera-ibizaDSC_8784
janni-deler-formentera-ibizaDSC_8806
janni-deler-formentera-ibizaDSC_8979 copy
janni-deler-formentera-ibizaDSC_8947
janni-deler-formentera-ibizaJ1110005

Mixed snaps from Formentera <3

Jag har så mycket bilder kvar att visa er från resan, så här är ett gäng från första stoppet som var min favorit. Formentera! :-) Ni har nog förstått att jag är lite smått kär i stället… Vattnet, känslan, stränderna och alla fina solnedgångar från båten. Håller på och klipper en video från sista dagen på Ibiza, så den kommer upp lite senare ikväll också. Vi har haft en riktigt chill dag här i Marbella, jobbat undan en del och hängt vid poolen. Tänkte dra upp på taket och köra ett träningspass med Jon om ett tag, lite senare på kvällarna är det riktigt skönt att köra där uppe. Hörs snart, PUSS <3

//I have so many pictures left to show you from the trip, so here’s a few from the first stop that was my favorite. Formentera! :-) You’ve probably understood that I fell in love with the place… The water, feeling, the beaches and all the beautiful sunsets we saw from the boat. I’m editing a video from our last day in Ibiza, so I’ll post it here later tonight too. We’ve had a really chill day here in Marbella, worked for a while and hung out by the pool. I’m planning to go up on the roof for a workout with Jon in a while, later at night it’s actually really nice to train up there. Talk soon, HUGS <3

32 reaktioner på “FORMENTERA MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.