Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:59 | July 9, 2016

TRAVEL LOOK

janni-deler-travel-lookDSC_9191 janni-deler-travel-lookDSC_9185 copy janni-deler-travel-lookDSC_9219 janni-deler-travel-lookDSC_9172 janni-deler-travel-lookDSC_9233Bik Bok top/ Chiquelle jeans/ Gucci bag/ River Island travel bag/ Senso shoes

Hej babes! Såhär ser jag ut idag när vi reser, sjukt varmt men jag flyger nästan alltid i byxor. Det brukar bli kallt på flyget så svettas hellre lite i början än fryser resten av resan. ;-) Nu är vi i Barcelona och ska snart hoppa på flyget till Nice, det går inga direktflyg från Marbella till Nice… Vi letade efter något mysigt matställe här på flygplatsen och kom till värsta uteplatsen, hur nice att ha det här på en flygplats? Vi satte oss där och åt lite iallafall och hade det gött. :-) Nu ska vi boarda igen, puss på er <3

//Hey babes! This is my look for today when we travel, so warm but I almost always fly with pants. There’s usually cold on the plane so I’d rather sweat a little in the beginning than to freeze the rest of the trip. ;-) Now we’re in Barcelona and will soon jump on the plane to Nice, there’s no direct flights from Marbella to Nice… We looked around for a cozy place to have some food here in the airport and found a big outdoor place, how nice to have this in the airport? We sat down there anyhow and had some food and a great time. :-) Time to board again, hugs <3


37 kommentarer40 kommentarer om “TRAVEL LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hi Janni, isn’t it a Gucci bag? Just because you wrote that it’s Chanel under the picture.

  Reply
 • Hehe, I wrote the wrong brand but I corrected it ;) Thanks babe! Xx

  Reply
 • Casual look and the bag is so gorgeous !
  (I think it’s a Gucci/you wrote Chanel)
  http://mihnga.wix.com/mihnga

  Reply
 • Super cute look!
  ||D I A N A||
  http://www.TheNeonFactor.com

  Reply
 • Have a nice and safe trip :) xx

  http://catmorais.blogspot.pt/

  Reply
 • Flyger också alltid i byxor, det blir ju så himla kallt annars! Gjorde ett inlägg om hur jag packar när jag reser med handbagage här: http://sandranicole.se/travel-essentials-carry-on-packing-tips/, kanske du skulle kunna göra något sånt nån gång? Känns som att du reser så mycket och säkert har massa bra tips up your sleeve :D

  Reply
 • Hej Janni! Jag undrar om du skulle kunna göra en Q&A där du tex. kategoriserar frågorna i typ “tränings-frågor” , “mode-frågor och “kamera/redigerings-frågor”. Jag är intresserad av att veta vad du använder för kamera/kameror och speciellt (!) hur du redigerar dina bilder och vilka program du använder till bloggen och instagram. Dina bilder är verkligen jätte fina och jag vill lära mig hur du gör!

  Reply
 • Hej fina du! Gjorde nyss en Q&A, så kolla in den på min youtube kanal! :D Kram <3

  Reply
 • I think dark hair would suit you much better.
  Havent you thought of stopping bleeching ur hair?
  To your face and eyes brunette dark chocolate would go way better. Try it, you wont regret it i promise! :)

  Reply
 • I’ve actually had dark hair once, didn’t suit me at all haha! Xx

  Reply
 • Vi ska mellanlanda i Barca snart. Lätt att hitta den där uteserveringen? :-)

  Reply
 • Oj vad sent svar, sorry!! Superenkelt så jag hoppas ni hittade det :D <3

  Reply
 • Great travel look!!

  http://www.inmydreams.ca/

  Reply
 • Comfy and chic!
  Marveling-Mind☀ | Instagram | Bloglovin’

  Reply
 • Hej! Undrar om du inte skulle kunna skriva lite om träning,tips och hur du håller dig motiverad etc? :) vore super snällt!

  Reply
 • That is so funny Jenni. I am heading to Nice, France tomorrow morning. Spending the entire week there with close friends in a great Airbnb apartment. I have never really been to France (Disneyland Paris does not really count, haha), so I am am super excited to experience that part of Europe. Do you have any suggestions for eat/drink in Nice? I have found some nice places through friends, but I have not really been able to find “healthy places” like juice spots, ram food etc. Do you know any? I am also heading to Cannes and Monaco for a day during my time in Nice with my friends. I will look up your recommendations for Monaco. If I remember correctly, there is a great juice bar there? Anyway, thought is was a bit funny that you will be in Nice. Have a great trip! :)

  Reply
 • Not healthy but authentic southern France cuisine at Le Merenda.
  Small place, make a reservation.

  Reply
 • Thankyou for the wonderful recommendation Annnika. Or, at least I assumed it was to me, haha. Could not see anyone else asking for tips to Nice.

  Reply
 • For you Anne! :-)

  Reply
 • Brukar också resa i byxor! Speciellt om man sitter närmast en vägg i planet så blir det så galet kallt :)

  Många kramar från Hanna <3
  http://www.hannavic.se

  Reply
 • Hej Janni! tack för en super-inspirerande blogg!! längtar också efter lite Q&A som jag sett några kommentar ovan! Det jag undrar är: Vad tycker Jon om att du lägger så mycket pengar på handväskor och kläder, medan han till exempel äger huset där ni bor, bil och sånna lite “tråkigare” utgifter? Och sen, hur tycker du det funkar att välja bort alkohol så som du gör, känner du aldrig något sug efter bubbel/drinkar/vin för att piffa upp en vanlig hemma-date med Jon/tjejmiddag? Eller bara gå ut och ta ett glas?

  Puss!

  Reply
 • Hej fina och tack!! <3 Ang pengar och "tråkiga" saker så tror jag att jag och Jon har olika uppfattningar om vad som är tråkigt, och vi har också våra egna pengar som vi gör som vi vill med. :-) Boende delar vi lika på så vi har lika mycket fasta utgifter för hem osv, jag klarar mig utan bil medan Jon älskar bilar - och jag älskar väskor och kläder. ;-) Jag dricker ibland, inte lika mycket nu eftersom Jon inte dricker men om jag känner för en drink eller vill ta ett/två/tre glas vin med en kompis så gör jag det. :) Kram!

  Reply
 • Byxor är helt klart bäst att resa i! Frågan är ju om man själv ser sådär snygg ut när man själv reser x)

  Reply
 • Snyggis! :D

  http://www.fbyelin.com

  Reply
 • Fin du är! Vad har du för storlek på jeansen? :) Kram!

  Reply
 • Minsta strl, tror det var 36 :) Kram!

  Reply
 • Hej Janni, var kommer ditt fina datorfodral ifrån? Gillar verkligen dina och Jons videos btw, kram!

  Reply
 • Det är från en data butik i Sthlm, men typ 2-3 år sedan.. :( Kram!

  Reply
 • Hi Janni, first i want to say i love your blog! May i ask where those jeans come from? I like your style ^^

  Reply
 • Im sorry i already found out..

  Reply
 • From Chiquelle :D Xx

  Reply
 • Awesome! I asked You on youtube where your t-shirt is from, but i found the answer here❤️

  Reply
 • Vekrligen bästa uteplatsen där! Alla flygplatser borde ha en sån haha :D

  Reply
 • Hej Janni! Du. Är. Så. Inspirerande! Tack för en superb blogg/Instagram/snap/youtube. Jag undrar om du tar med den där väskan som handbagage? Det står inte på River Island hur djup den är nämligen, och skulle verkligen behöva en ny kabinväska. :) KRAM!

  Reply
 • Hej fina! Och TACK! <3 Ja, jag tar den som carry on! Funkar fin fint! :) Kram!

  Reply
 • Hi Janni :)! I am in love with this Top you have on however i live in the UK and Bik Bok don’t delivery here… Do you know where i can buy this in the UK??? :) Love your Blog and Vlogs

  Lauren X

  Reply
 • Hmm, sounds weird.. Are you sure they don’t ship to the UK? In that case I’m not sure.. :-( Xx

  Reply