TRAVEL LOOK

janni-deler-travel-lookDSC_9191
janni-deler-travel-lookDSC_9185 copy
janni-deler-travel-lookDSC_9219
janni-deler-travel-lookDSC_9172
janni-deler-travel-lookDSC_9233
Bik Bok top/ Chiquelle jeans/ Gucci bag/ River Island travel bag/ Senso shoes

Hej babes! Såhär ser jag ut idag när vi reser, sjukt varmt men jag flyger nästan alltid i byxor. Det brukar bli kallt på flyget så svettas hellre lite i början än fryser resten av resan. ;-) Nu är vi i Barcelona och ska snart hoppa på flyget till Nice, det går inga direktflyg från Marbella till Nice… Vi letade efter något mysigt matställe här på flygplatsen och kom till värsta uteplatsen, hur nice att ha det här på en flygplats? Vi satte oss där och åt lite iallafall och hade det gött. :-) Nu ska vi boarda igen, puss på er <3

//Hey babes! This is my look for today when we travel, so warm but I almost always fly with pants. There’s usually cold on the plane so I’d rather sweat a little in the beginning than to freeze the rest of the trip. ;-) Now we’re in Barcelona and will soon jump on the plane to Nice, there’s no direct flights from Marbella to Nice… We looked around for a cozy place to have some food here in the airport and found a big outdoor place, how nice to have this in the airport? We sat down there anyhow and had some food and a great time. :-) Time to board again, hugs <3

43 reaktioner på “TRAVEL LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.