MY GUIDE

janni-deler-gina-tricot-guidedbystyle-frenchriveraDSC_5771-Redigera
janni-deler-gina-tricot-guidedbystyle-frenchriveraDSC_5764-Redigera

Wearing Gina Tricot scarf, top and skirt/ Phillip Lim bag/ Acne shoes

God morgon babes! Skönt att vara tillbaka i Monaco, har saknat det. Nu kommer något jag tror många av er kommer uppskatta! :-) Kommer ni ihåg för ett tag sedan när jag var i Paris för att testa Gina Tricot’s “Guided By Style”? Hittade massor av ställen jag troligtvis aldrig hade hittat annars. Guiden funkar så att man väljer ett ställe, hittar en person som man vill se tips ifrån och klickar sig vidare till den personens guide. Nu har jag fått dela mina favoritställen från Franska Rivieran, så nu kan ni hitta alla mina toppställen i min egna reseguide hos Gina Tricot. Ni kommer till den HÄR! (välj côte d’azur om ni vill se min). Har fått så otroligt mycket frågor om vart man ska gå osv så där kan ni se några av mina små tips. Det blev mest ställen från Monaco men det är ju för att vi varit ganska dåliga på att åka runt innan för att upptäcka fler platser, vi jobbar på det. Självklart kommer jag dela alla nya ställen med er också! :-) Hoppas ni gillar den och att det kan hjälpa er lite om ni är här i krokarna. Nu ska vi ut och njuta av att vara hemma. PUSS hjärtan <3

//Good morning babes! Nice to be back in Monaco, I’ve missed it. Now I have something for you that I think you will appreciate! :-) Do you remember a while ago when I was in Paris to try Gina Tricot’s “Guided By Style”? Found lots of places I probably wouldn’t find without it. The guide works in a way that you pick a place, find a person you want to see tips from and click on to that persons guide. Now I’ve gotten to share my favorite spots from the French Rivera, so you can find my top picks in my own travel guide at Gina Tricot. You’ll see the guide HERE! (pick côte d’azur if you want to see mine). I’ve gotten so many questions about where to go etc so there you’ll find some of my spots. Mostly places in Monaco and that’s because we’ve been pretty bad at going around to explore more places, we’re working on it. Of course I’ll share my new places with you too! :-) Hope you like it and that it can help you if you’re around. Now we’re heading out to enjoy being home. HUGS babes <3

In collaboration with Gina Tricot.

12 reaktioner på “MY GUIDE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.