BEACH WORKOUT

janni-deler-beach-workoutJ1120634
janni-deler-beach-workoutJ1120650
janni-deler-beach-workoutJ1120639
janni-deler-beach-workoutJ1120622
janni-deler-beach-workoutJ1120670
janni-deler-beach-workoutJ1120678

A sandy workout on the beach – time for another one!

God morgon babes! Jag sitter och väntar på Jens som ska komma hit för att köra ett träningspass på taket. Vi körde ett strand-pass för några dagar sedan och herregud vad jobbigt det var… Vi körde ett riktigt tufft pass som blev ännu värre i sanden, vi skulle springa mellan koner, sprinta och springa baklänges. Att springa baklänges är så mycket jobbigare än jag trodde, kunde knappt lyfta benen efter ett tag. Ska försöka blanda in lite mer träning här igen, gjorde det oftare förut men har liksom bara kört på och glömt fota. Ni frågar en del om det så ska bli bättre på det! :-) Nu ska jag ladda för ett troligtvis tufft pass, skönt att träna innan vi ska flyga i eftermiddag. PUSS <3

//Good morning babes! I’m sitting here waiting for Jens who’s coming over to do a workout on the roof. We did a beach-session a few days ago and holy moly it was tough… We did a really tough workout that got even worse in the sand, we were running in between cones, did sprints and ran backwards. To run backwards is so much harder than I thought, I couldn’t lift my legs after a while. Will try to mix in some more training here again, did it more before but I’ve just been doing my workouts and forgotten to take photos of it. You ask a lot about it so I’m gonna get better at it! :-) Time to prepare for probably a tough workout, will be nice to train before our flight this afternoon. HUGS <3

10 reaktioner på “BEACH WORKOUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.