WEDDING LOOK

janni-deler-wedding-lookJ1130307
janni-deler-wedding-lookJ1130335
janni-deler-wedding-lookJ1130350
janni-deler-wedding-lookJ1130317-Redigera
janni-deler-wedding-lookJ1130359

Frida Jonsvens dress/ Chanel bag/ Giuseppe Zanotti shoes

God morgon babes! Sent god morgon här men vi kom hem väldigt sent igår efter bröllopet. Vet inte ens vart jag ska börja… Det var så vackert så jag hade gåshud i princip hela kvällen, mina kinder värkte för jag log så brett hela ceremonin haha! Jag har aldrig sett något finare och jag är otroligt glad över att jag fick vara med och fira brudparet. <3 Ni kan se lite av det så Snapchat (jannideler), jag ville inte visa för mycket men ni förstår känslan. ;-) Jag valde den här magiska klänningen, det är en ung tjej som har designat den och jag har haft den hemma i säkert ett år men inte hittat det rätta tillfället att bära den. Så – igår fick det bli och jag kände mig superfin hela kvällen. :-) Hoppas ni har en fin morgon så hörs vi sen, PUSS <3

//Good morning babes! A late one today but we got home very late last night after the wedding. Don’t even know where to start… It was so beautiful so I had goosebumps all night, my cheeks started hurting because I had the biggest smile throughout the entire ceremony haha! I’ve never seen anything more beautiful and I’m so happy that I got to be there to celebrate the wedding couple. <3 You can see more on my snapchat (Jannideler), I didn’t want to show too much but you’ll get the feeling. ;-) I chose to wear this magical dress, it’s a young girl who designed it and I’ve had it at home for about a year but never found the perfect occasion to wear it. So – last night I wore it and I felt pretty all night. :-) Hope you guys have a great morning and I’ll talk to you later, HUGS <3

48 reaktioner på “WEDDING LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.