TRAVEL SMOOTH TIPS

My best tips for traveling – what I bring in my hand luggage, through check in and security etc!

Söndag och en ny video! :-) Filmade igår när vi reste och jag har ju fått en del frågor om hur jag tänker när jag reser, så jag tänkte att det kunde vara kul att visa nu när några av er kanske ska iväg på semester under sommaren. Tycker det är sjukt kul att klippa videos, har fastnat för det mer och mer alltså. Känns superkul att ni uppskattar det så mycket, då blir allt så mycket roligare. :-) Vi har sprungit runt på stan halva dagen för att fixa det sista inför bröllopet vi ska på ikväll, Jon hade ingen slips osv så vi har sprungit runt och svettats. Sjukt varmt i Monaco nu! Dags att hoppa in i duschen, sminka mig för första gången på typ evigheter och fixa håret. Ska bli otroligt kul med bröllop! Puss och kram <3

//Sunday and a new video! :-) I filmed yesterday when we were traveling and I’ve gotten some questions about how I think when I travel, so I thought it could be fun to show it now when probably some of you are going on vacation during summer. Think it’s so fun to edit videos, I like it more and more. Feels great that you guys appreciate it a lot too, makes it even more fun. :-) We’ve been running around town half the day to get the last things for the wedding we’re going to tonight, Jon didn’t have a tie for example so we ran around all sweaty. So hot here in Monaco now! Time to jump in the shower, put make up on for the first time in ages and get my hair done. Will be crazy fun with a wedding! Kisses and hugs <3

38 reaktioner på “TRAVEL SMOOTH TIPS”

 • Janni, jag måste säga att jag verkligen älskar dina och Jons filmer! Ni är så härliga båda två och det är roligare att se dig i rörligare form ibland än bara massa bilder och text. Missförstå mig rätt, jag älskar all text och alla bilder du lägger ut för dom är jättevackra och det är roligt att läs såklart! :) men era filmer gör en extra glada och ni är så mysiga, så gärna fler filmer! Heja er! ?

 • Erica says:

  Bra tips! :D För mig går det alltid fel i säkerhetskontrollen, är det inte slumpmässiga kontroller jag råkar ut för är det något annat haha.

 • Lina says:

  Vad kommer fin “bag tracker” ifrån? Så smart! Visste inte att det fanns. Jag är också alltid nojig när jag flyger.

 • Nele says:

  Hey Janni (:
  I check you blog min. 10 times a day just to make sure I don’t miss something haha. you are seriously my biggest inspiration !
  Would you mind telling me where your laptop bag is from ?
  Kisses from Berlin ! (:

  • janni says:

   Hi sweetie, and thanks a lot!! <3 It's from a computer store in Sthlm, but it's like 2-3 years ago... :-( Xx

 • Sandra says:

  Hej Janni, var kommer ditt dina datorfodral från? :-D

 • Haha, sist jag reste från Nice så frågade de i check-in om min stora handväska var mitt handbagage och jag hörde mig själv halvljuga när jag sa “ja”. Jag gömde datorväskan bakom disken med andra handen ;) Bra tips du gav annars! Ett annat är att vänta vid gaten till sist innan man går på. Så slipper man stå i landgången i evigheter för att alla tar så lång tid på sig att hitta sin plats. Brukar antingen vara väldigt varmt eller kallt där.

  Hoppas att bröllopet är trevligt!

 • Sarah says:

  Lovely vlog, really enjoyed it and as we are about to fly off this week it made me concentrate and pack my stuff. I am addicted to packing vlogs and whats in my bag vlogs, i have no idea why. I too pack my expensive stuff in my bag I keep with me, i HATE checking my bag! Losing it is a disaster !!!! I love your vlogs & the ones of you and Jon, and your Dad is super cool! just lovely happy videos that all the family can watch. Thanks for the happiness :-)

 • Carolina says:

  California loves you! and so do I :)
  could you please let us know where you got your laptop bag ?

 • Johanna says:

  OMG, jag hatar när folk står typ lutan över bandet för att de tror att de ska missa sin väska! Men schysst video :)

 • Åhh det var ju sjukt bra tips du hade!! LOVE IT asså verkligen super bra video!!

  Många kramar från Hanna <3
  http://www.hannavic.se

 • Åh vad bra det där med handbagage. Hatar verkligen att behöva checka in väskan i vanligt bagage (då jag också alltid har med dator och kamera) och vi ska snart till Kroatien… Har varit lite nervös inför det, haha. Men då så, då kommer jag göra som dig – ta med väskan som handbaggage. Trodde att dom alltid vägde väskorna, då det oftast står max 10kg va…? Tack för infon, kram på dig :)

 • Regine says:

  I love your blog,
  and specially your videos!! :)

  where is your white suitcase from, the small one?

 • tony carroll says:

  Hejsan,God morron did comment on Youtube ,but hey did enjoy great tips and direction..and Common sense I guess ,something people lack nowdays right ..but great vlog janni” puss och kram Tc X

 • Elin Hansson says:

  Vilken härlig video! Brukar resa lite så som du säger i videon. Det är väl så att erfarenheten gör att man kommer på sina saker för att det ska gå smidigt! :D

  Ha en härlig måndag!
  KRAM

  http://www.fbyelin.com

 • Men åh vad fint, frågade ju typ i går om packningstips – you read my mind!! Så himla bra med den här bagtrackern, har blivit av med bagage en gång (två incheckade väskor dessutom men fick tillbaka dom efter två låååånga veckor) så den ska jag verkligen skaffa inför nästa gång. Grym video som vanligt! <3

 • Hedvig says:

  Älskar dina videor med dig och Jon. Du är så bra janni!! Jag undrar var laptopfodralet är ifrån och även var den beiga klänningen från din och Jons boyfriend and girlfriend challenge video, går att köpa? Den videon var också grym! Puss och kram <3

  • janni says:

   Hej fina! Datorfodralet är från en butik i Sthlm men typ 2-3 år gammalt… Den beiga klänningen är från Anine Bing :) Kram!

 • Natalie says:

  Skulle vara sjukt roligt att se när du packar inför en resa! Hur du tänker när du packar din väska? Jag är nämligen den här tjejen som packar med mig hela min lägenhet och åker på övervikt, och sen när jag väl kommit till min destination så använder jag typ inget utav det jag packat med mig, haha. För ingenting utav det passar ihop! :( :p
  Gör gärna en video vad du tänker på när du packar, för du har alltid så otroligt fina outfits osv. Hur får du ner det i ett carry on? :O KRAM

 • Andrine says:

  What size do you have in your shorts?

  • janni says:

   Hmm, I can’t remember but i usually have 25 in Levis but these are bigger so maybe 27 :) Xx

 • Thea says:

  hei! du filmer så sykt bra! hvilket kamera bruker du til å filme med?

 • Caitlin says:

  Love this video! Can’t help but wonder where you got those denim jeans from ( the long pair). They look so amazing in you!!

 • Alicia says:

  Such a great video and advices! I really enjoy your videos, keep on making them :)

 • Ida Carlsson says:

  Hej Janni! Jag undrar som ovan vart ditt datorfodral kommer från? Är på jakt efter ett i samma stil.
  Tack för en fantastisk blogg och inspirerande vloggar.
  Stor kram!
  Ida

 • Linda Johanson says:

  Vart kommer dina jeans ifrån i videon? ? Vad kostade de ungefär?

 • Larissa says:

  Hi Janni, could you tell me where you have these jeans from? (The long pair)

 • Femke says:

  Hi, I’m looking for Christmas gifts ??and I say you carry on, and I love it from which brand is it?
  love you guys btw❤️
  xx fem

Leave a Reply

Your email address will not be published.