DREAMY WEDDING

janni-deler-dream-weddingJ1130241
janni-deler-dream-weddingJ1130248-Redigera
janni-deler-dream-weddingJ1130265
janni-deler-dream-weddingIMG_2946 copy
janni-deler-dream-weddingJ1130270
janni-deler-dream-weddingIMG_2953 copy
janni-deler-dream-weddingJ1130364
janni-deler-dream-weddingJ1130408

Some snaps from last nights amazing wedding <3

Alltså ser ni dröm-bröllopet vi var på igår? Fick gåshud när jag kollade igenom bilderna, allt var så himla vackert och perfekt. Underbar stämning och väldigt roligt. Framför allt otroligt vackert! Jag har nog aldrig sett så mycket blommor på en och samma gång, nu är jag sjukt sugen på att fylla hela hemmet med rosa blommor. ;-) Väldigt roligt att hänga med Allegra igen, vi håller på och planerar en resa ihop över nyår. Inget spikat ännu men jag håller tummarna! Är väldigt trött och har varit hela dagen, vi kom hem efter 3 och morgonpigg som jag är blev det väl runt 4 timmars sömn vilket är alldeles för lite för mig. Nu står film, något gott till det och sen sömn på schemat! Vi hörs imorgon med mer energi, hoppas ni haft en fin dag. Lots of love <3

//Can you see the dream-wedding we went to yesterday? Got goosebumps when I looked through the pictures, everything was just so beautiful and perfect. The atmosphere was amazing and we had so much fun. Above all incredibly beautiful! I don’t think I’ve ever seen that many flowers at the same time, now I want to fill our home with pink flowers. ;-) It was so fun to hang out with Allegra again, we’re planning a trip together for new years. Nothing booked yet but I’m keeping my fingers crossed! Super tired at the moment and I’ve been all day, we got back home after 3 last night and as the morning person I am I got around 4 hours of sleep which is way too little for me. Now we have a movie, something good to eat and then sleep on the schedule! Talk tomorrow with more energy, hope you guys had a great day. Lots of love <3

42 reaktioner på “DREAMY WEDDING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.