MALLORCA MORNING

janni-deler-mallorca-morningJ1140051
janni-deler-mallorca-morningJ1140055
janni-deler-mallorca-morningJ1140049

Late breakfast and a cloudy Mallorca!

Hej babes! Idag sov vi ut ordentligt, fattar inte vad som hände. Vaknade vid 10 av att Jon väckte mig, har typ aldrig hänt. Det var kolsvart i sovrummet och jag gissar att jag var trött efter våra senaste dagar. ;-) Jag och Michaela tog en skön promenad och har precis ätit upp frukosten ovan. Jag brukar aldrig gilla papaya men när man öser på med lime så blir det nästan för gott… Hett tips! :-) Det är molnigt här idag så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, det kanske spricker upp och då blir det stranden men annars lutar det åt att åka in till Palma och kolla in stan. Hörs lite senare, PUSS <3

//Hey babes! Today we slept in big time, don’t know what happened. Woke up at 10 when Jon told me to wake up, and that never happens. It was pitch black in the bedroom and I guess I was tired after our last few days. ;-) Michaela and I went for a nice walk and we just had the breakfast above. I usually don’t like papaya but if you add lots of lime on it it’s almost too good… Great tip! :-) It’s cloudy here today so I’m not sure what we’re doing, maybe the sun will come out and then we’ll go to the beach but other wise I think we’re heading to Palma to check out town. Talk later, HUGS <3

18 reaktioner på “MALLORCA MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.