FINALLY

janni-deler-faithfulthebrand-michaelawissenDSC01155
janni-deler-faithfulthebrand-michaelawissenDSC01184
janni-deler-faithfulthebrand-michaelawissenDSC01283
janni-deler-faithfulthebrand-michaelawissenDSC01185

Finally back together with my babe <3 Both wearing Faithful the Brand!

Touchdown Mallorca! :D Vi kom fram i eftermiddags, vi gick direkt och handlade och gick till vattnet så killarna fick bada. Vi har precis ätit en riktigt bra tapas-middag som jag och Michaela lagade ihop. Så himla kul att få hänga igen, både hon och Riley (hennes kille) bor ju i USA så vi hinner inte ses så ofta som vi vill. Den här veckan ska vi hitta på massa kul och se vad Mallorca har att erbjuda. :-) Ser väldigt fint ut so far! Har filmat hela dagen och hade planerat att posta den ikväll, jag vill ju posta onsdagar och söndagar men eftersom jag inte hunnit sätta mig och redigera något ännu så gissar jag att den får komma upp imorgon… Brukar ju ta några timmar för mig att redigera, haha! Hoppas ni haft en underbar dag och att ni är redo för massa fina bilder närmsta dagarna, Michaela är ju min favoritfotograf. ;-) PUSS! <3

//Touchdown Mallorca! :D We arrived this afternoon, we went straight to the grocery store and went to the water so the guys could jump in. We just had a really good tapas dinner that me and Michaela cooked together. So much fun to finally hang out again, both she and Riley (her bf) lives in the US so we don’t get to hang out as much as we want. This week we’ll do lots of fun stuff and see what Mallorca has to offer. :-) Looks great so far! I’ve been filming all day and I was planning to post it tonight, I want to post wednesdays and sundays but since I haven’t had time to sit down and edit yet I guess I have to post it tomorrow… Usually takes a few hours for me to edit, haha! Hope you guys had a great day and that you’re ready for lots of beautiful photos the upcoming week, Michaela is my favorite photographer. ;-) HUGS! <3

18 reaktioner på “FINALLY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.