SIPPIN’ STRAWBERRIES

Gran Folies (73 of 198)
Gran Folies (55 of 198)
Gran Folies (58 of 198) copy
Gran Folies (91 of 198)
Gran Folies (89 of 198) copy
Gran Folies (86 of 198)

66 the label hat (here!)/ Chiquelle top/ Vintage shorts/ Rachel Ruddick bag (here!)  – Photos by Micha Wissen

God morgon babes! Sov som en stock inatt, så otroligt skönt. Vaknade nyss och sitter och dricker en kaffe, laddar för en ny dag och en ny strand. ;-) Vi plåtade av lite bilder igår vid beach cluben, vi drack en drink och njöt av att vara här. Min typiska sommar-drink: Strawberry Daiquiri… Haha! Tror det är min första för den här sommaren? Nu är jag tillbaka till min saltvatten-hår look, och jag älskar det. Jag har ju funderat ett tag på att klippa av mig håret om ni minns, men när jag får mitt fluffiga strandhår börjar jag tveka haha! Vi får se efter sommaren, kanske kapar det och hoppas på att det växer ut till nästa sommar. ;-) Nu – frukost och sen en strand med klippor! PUSS <3

//Good morning babes! Slept like a baby tonight, it felt so good. Just woke up and I’m having coffee, preparing for a new day and a new beach. ;-) We shot some pictures yesterday by the beach club, we had a drink and just enjoyed being here. My go to summer drink: Strawberry Daiquiri… Haha! Think this was the first one I had this summer? Now I’m finally back with my salt watery hair look, and I love it. I’ve been thinking about cutting my hair short if you remember, but when I get my fluffy beach hair I’m starting to hesitate haha! We’ll see after summer, maybe I’ll cut it and hope for it to grow out until next summer. ;-) Now – breakfast and then a beach with cliffs! HUGS <3

28 reaktioner på “SIPPIN’ STRAWBERRIES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.